31 aug. 2022 | 11:14

Ultima oră! Pacient vârstnic, bătut cu sălbăticie de o doctoriță după ce și-a cerut drepturile. Întrebarea care a scos-o din minți pe femeie

Sănătate
Ultima oră! Pacient vârstnic, bătut cu sălbăticie de o doctoriță după ce și-a cerut drepturile. Întrebarea care a scos-o din minți pe femeie
Pacient transportat de Ambulanță la spital Poză ilustrativă

O situație cel puțin revoltătoare a avut loc în Timiș, acolo unde o femeie medic, în vârstă de 39 de ani, și-a agresat pacientul cu bestialitate, fiind nevoie de intervenția medicilor și a poliției. Cea care a alertat autoritățile la 112 a fost însoțitoarea bărbatului, martoră la evenimentele violente din interiorul cabinetului medical.

Medic din Timiș, violent cu pacienții

Polițiștii din județul Timiș, satul Bulgăruș, au întocmit dosar penal pe numele unui medic, după ce femeia a manifestat acțiuni violente asupra unui pacient, prezent în cabinetul său pentru a se interesa de serviciile medicale decontate de Casa de Asigurări.

Nervoasă din cauza insistenței pacientului cu anumite întrebări, cadrul medical și-a pierdut orice urmă de autocontrol, moment în care a început să-și lovească în rânduri repetate pacientul chiar în zona feței. Localnicii s-au plâns de medic în repetate rânduri, mai ales că nu repsectă programul de lucru.

Speriată de faptul că acest conflict ar putea degenera, însoțitoarea pacientului a apelat numărul de urgență 112, dar și Poliția, pentru a interveni să aplaneze tensiunile dintre cei doi. Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, ulterior, polițiștii demarând o anchetă pentru a cerceta cazul.

”La data de 29 august 2022, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că într-un cabinet medical din localitatea Bulgăruş, din judeţul Timiş, a avut loc o altercaţie între un medic şi un pacient. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis IPJ Timiş.

Medic, bătut de pacient în Fetești

Din păcate, violența este la ordinea zilei chiar și mediul sanitar, iar de data aceasta, victimă a fost chiar o doctoriță de gardă a Spitalului Muncipal Fetești. Femeia a fost filmată de colegele sale în timp ce sângera, după ce aceasta a fost victima unor gesturi extrem de agresive ale unui pacient de 27 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului din Fetești, pacientul de 27 de ani s-a enervat după ce medicul l-a trimis să-și facă radiografie într-o altă unitate medicală, explicându-i că la acea oră, spitalul în care se află nu mai efectuează astfel de investigații.

Medicul de gardă a fost agresat de un pacient recalcitrant care s-a prezentat pentru efectuarea unei radiografii știind că în spital, la ora aceea, nu se efectuează radiografii. A devenit recalcitrant și a agresat-o pe doamna doctor. S-a deschis atât o anchetă internă, cât și una a poliției”, a declarat Figan Hastürk.

Cadrul medical agresat a fost tranportat la Spitalul Județean Constanța, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate. Deși starea sa de sănătate este stabilă, medicul s-a prezentat cu multiple truamatisme la nivelul feței.

 „Pacienta a fost internată, miercuri dimineață, în secția ORL cu traumatisme la nivelul feței, în urma loviturilor pe care le-a primit. Prezintă și o fractură de iramidă nazală din păcate și o importantă hemoragie nazală. Având în vedere diagnosticul, va necesita în continuare spitalizate pentru tratament și îngrijiri de specialitate”, a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța.

Vezi mai multe imagini cu medicul bătut de pacient (Sursă B1TV):

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Exclusiv: Cu cine l-a înlocuit Simona Halep pe Toni Iuruc. Tenismena, surprinsă în fapt
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Maghiarii au pus pe jar toată Transilvania. Este scandal total în politică: Este o creatură hidoasă
Capital.ro
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se RECALCULEAZĂ PENSIILE de DOUĂ ORI!
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro