05 apr. 2023 | 15:39

Ultima oră! O profesoară din București, înjunghiată în gât de un elev de clasa a X-a în timpul orei. Explicația halucinantă a adolescentului

News
Ultima oră! O profesoară din București, înjunghiată în gât de un elev de clasa a X-a în timpul orei. Explicația halucinantă a adolescentului
Ambulanțe sosite la o intervenție Poză ilustrativă

Un incident absolut dramatic a avut loc în urmă cu puțin timp, după ce un elev de clasa a X-a a liceului Ion Creangă din Capitală și-a înjunghiat profesoara de japoneză, chiar în timpul orei. La fața locului, martorii au solicitat intervenția echipajelor medicale, care s-au deplasat în cel mai scurt timp. Ce se știa despre elevul agresor?

Cum a fost atacată profesoara

Din păcate, în ziua de azi, dascălii par a fi mai mult expuși pericolului decât elevii, dovadă stau cazurile nenumărate apărute de-a lungul timpului. Un alt exemplu care susține acest lucru este atacul de astăzi, în cadrul liceului bucureștean renumit, Ion Creangă, acolo unde un elev cunoscut drept „copil cuminte” a atacat-o pe profesoara de japoneză cu un cuțit la nivelul gâtului.

Potrivit primelor informații, între cei doi nu au existat altercații care să conducă la un astfel de gest agresiv, iar colegii băiatului, cât și cadrele didactice sunt în stare de șoc. După evenimentul nefericit, o echipă de medici a sosit la fața locului pentru a oferi primele îngrijiri medicale. Ulterior, o patrulă a Poliției a ajuns la celebrul liceu, demarând o anchetă în acest caz. Elevul în vârstă de 16 ani se află cum în custodia Poliției, fiind nevoit să dea explicații pentru cele întâmplate.

„La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, după ce și-a înjunghiat profesoara, elevul a declarat că așa a simțit să facă, arata stirileprotv.ro. După intervenția poliției, cuțitul a rămas pe catedră (vezi poze în galerie).

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Cel mai mic stat din lume va apărea în Balcani: „Vaticanul musulmanilor”, condus de Baba Mondi, liderul unei secte islamice, în Albania
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Prințul a revenit în Familia Regală. A fost dorința Regelui Charles
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Ungaria e în alertă! Inundații catastrofale la Budapesta. Ungurii sunt speriați
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Lidia Buble, în doliu. Cântăreața a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare: „Așa ne binecuvânta mereu”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro