Ultima oră! O pacientă Covid s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Floreasca din București. Medicii, în stare de șoc

Ultima oră! O pacientă Covid s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Floreasca din București. Medicii, în stare de șoc
Medici strânși în curtea unui spital Foto ilustrativă

Momente de groază s-au petrecut în această dimineață în curtea Spitalului Floreasca din Capitală. O pacientă cu Covid, internată într-un salon al etajului șase a decis să se arunce de la etaj, fără a lăsa nicio urmă de suspiciune legată de ceea ce urma să facă.

Medicii au acționat imediat

O pacientă testată pozitiv cu Covid-19 a încercat să-și ia viața în această dimineață, iar pentru moment, motivele sunt necunoscute. Femeia, în vârstă de 61 de ani, s-a aruncat de la etajul șase, iar impactul cu solul a fost unul devastator. Imediat, mai mulți medici au acționat de urgență, efectuând toate manevrele de resuscitare pentru a o salva. Din păcate, starea femeii este foarte gravă, ea aflându-se în acest moment în comă.

La fața locului au intervenit și reprezentanții de la Serviciul Omoruri, care au demarat deja o anchetă în acest caz. Potrivit reprezentanților medicali, pacienta fusese internată în spital joi seară, ea fiind singură într-o rezervă a unității medicale. Aceasta suferea de adinamie, o scădere accentuată a forţei musculare, apărută în cursul unor boli, potrivit Antena3.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI