Ultima oră! Moarte fulgerătoare a unei eleve de 16 ani din Argeș. Ce le-a spus adolescenta colegilor înainte de a se prăbuși la pământ

Ultima oră! Moarte fulgerătoare a unei eleve de 16 ani din Argeș. Ce le-a spus adolescenta colegilor înainte de a se prăbuși la pământ
Medicii au intervenit de urgență

Tragedie fără margini la o școală din Costeși, județul Argeș, după ce un apel la 112 anunța că o elevă de 16 ani a leșinat. Potrivit primelor informații, evenimentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:15.

Medicii au intervenit de urgență

Moarte cumplită a unei eleve în timpul orelor de curs. Fata a fost găsită în stop cardiorespirator în baia școlii, iar medicii sosiț la fața locului au efectuat mai multe manevre de resuscitare, în timp ce copila a fost transportată la spitalul din Costești. Din păcate, ajunși la unitatea medicală, medicii au declarat decesul.

Potrivit colegilor săi, cu puțin timp înainte de a leșina, fata acuzase dureri de cap. Ulterior, eleva a mers la toaletă, unde ulterior a fost găsită întinsă pe podea. În acest moment a fost demarată o anchetă prin care se va stabili cauza exactă a decesului, luându-se în calcul istoricul medical al adolescelentei.

“În ziua de 14 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă a unei unități de învățământ din Costești a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, au declarat reprezentanții IPJ Argeș.

Pieton, spulberat de o mașină în Argeș

O altă tragedie a avut loc tot în Argeș, în cursul zilei de ieri, atunci când un bărbat și-a forțat destinul, încercând să traverseze strada printr-un loc nepermis. Accidentul a avut loc pe raza comunei Albeștii de Argeș, la kilometrul 39DN7C. Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, un tânăr de 28 de ani a fost acroșat de un autoturism care conducea regulamentar. Din păcate, medicii sosiți la locul accidentului au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar fără succes.

Ulterior a fost demarată o anchetă pentru a afla cauza exactă a accidentului. În urma declarațiilor făcute de martori și a probelor obținute de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, oamenii legii au descoperit că  Aurelian Codruţ S. s-a aflat la volanul unui camion care circula din direcția Curtea de Argeş către Vidraru.

În centrul comunei Albeştii de Argeş, tânărul a oprit şi a coborât de la volan pentru a traversa către un magazin aflat la marginea drumului de pe celălalt sens.  În acel moment, bărbatul a fost lovit în plin, de un Volkswagen condus de Valeriu O., un șofer de 42 de ani.

În urma impactului violent tânărul a rămas imobilizat la pământ, medicii sosiți constatând că acesta se afla în stop cardiorespirator. În ciuda tuturor manevrelor de reusucitare, Aurelian Codruț a fost declarat mort.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI