Ultima oră! Madonna, internată de urgență la spital. Artista este la terapie intensivă

de: Ioana Bucur
28 06. 2023

Vești cumplite pentru fanii artistei. Reprezentanții cântăreței au anunțat că Madonna a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor, fiind, în prezent, internată în spital, la Terapie Intensivă.

Madonna, internată de urgență la spital

Managerul artistei a anunțat, miercuri, 28 iunie 2023, că Madonna a fost internată de urgență la spital. În prezent, Regina muzicii pop primește îngrijiri medicale pe secția de Terapie Intensivă.

Reprezentantul vedetei a dezvăluit că Madonna a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană severă, medicii luând măsuri urgente pentru a începe tratamentul. Potrivit BBC, Guy Orseary a precizat că starea ei a început să se îmbunătățească, semn că medicația primită își face efectul.

„Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătățește, însă este încă sub îngrijire medicală. Se așteaptă o recuperare completă.

În acest moment va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul. Vom împărtăși mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate”, a declarat managerul.

În aceste condiții, interpreta în vârstă de 64 de ani a fost obligată să își amâne turneul mondial ce fusese deja programat între iulie și decembrie 2023, în orașe din America de Nord și Europa.

Te-ar putea interesa și: Madonna, apariţie frapantă la Premiile Grammy 2023. A atras toate privirile, nu o mai recunoşti. Foto

Artista și-a amânat turneul mondial

În luna ianuarie a acestui an, Madonna anunța un turneu mondial pentru celebrarea a patru decenii de carieră în industria muzicală.

„Voi explora cu entuziasm cât mai multe cântece posibil în speranţa că le voi oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au aşteptat. (…)

Anii 1980, 1990, 2000; patru decenii de muzică cu mine”, a declarat Madonna pe site-ul oficial, anunţând turneul printr-un videoclip în care apare la masă alături de celebrităţi precum: Diplo, Jack Black, Lil Wayne şi Bob the Drag Queen.

Turneul ar fi trebuit să înceapă pe 15 iulie. Au fost alese 35 de locații, din Vancouver în Canada până în Las Vegas, trecându-se astfel prin toate marile oraşe din Amercia de Nord, precum Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Toronto, Montréal, s-a precizat într-un comunicat publicat pe site-ul artistei.

În octombrie, Celebration Tour va ajunge în Europa, Madonna urmând să urce pe scenă în Londra, Paris, Berlin, Barcelona şi Amsterdam pentru un concert final la 1 decembrie.

Te-ar putea interesa și: Imaginea cu Madonna care i-a dezgustat pe mulți fani. Cum a putut să apară artista