24 mai 2021 | 13:17

Ultima oră! Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașina sa. Femeia era mamă a trei copii și lucra cu pacienți Covid

News
Ultima oră! Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașina sa. Femeia era mamă a trei copii și lucra cu pacienți Covid
Infirmieră, găsită moartă în mașina personală

Dramă fără margini într-o familie din Buzău, după ce mama a trei copilași a fost găsită fără suflare în mașina sa personală. Potrivit primelor informații oferite de autorități după identificare, femeia avea 40 de ani și lucra ca infirmieră în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Femeia dispăruse de acasă pe data de 20 mai

Lazăr Elisabeta Larisa a dispărut de acasă pe data de 20 mai, după o ceartă avută cu soțul ei. Femeia a lucrat mulți ani pe secșia de Pediatrie, iar de curând se transferase pe secșia de ATI care îngrijea pacienții cu Covid-19 în stare gravă.

În urma certei avute, Larisa a părăsit căminul conjugal și pe cei trei copilași, plecând cu autoturismul BMW al familiei într-o destinație nedezvăluită soțului sau vreunui apropiat. La o zi distanță, atunci când ar fi trebuit să se prezinte la muncă, infirmiera a fost sunată de colegii săi pentru a afla ce se întâmplă cu ea, moment în care aceasta le-a dezvăluit că nu se simte bine, recomandându-le să o înlocuiască.

De asemenea, soțul femeii s-a îngrijorat în urma dispariției misterioase a soției, motiv pentru care a mers la Poliție pentru a face o plângere. La scurt timp, pe site-ul IPJ, la secțiunea persoanelor dispărute, femeia apărea ca fiind data dispărută și negăsită până în prezent.

„La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul sau cu autoturismul acestora marca BMW și nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar și telefonul sau mobil, care este închis”, se menționa pe site-ul Poliției Române.

Larisa a lăsat un bilet de adio…

Duminică, un apel la 112 a alertat autoritățile cu privire la pezența unei persoane decedate într-un autoturism BMW aflat pe o stradă din Buzău. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat femeia ca fiind infirmiera dată dispărută chiar de soțul acesteia.

Alături de aceasta, oamenii legii ar fi găsit un bilet adresat persoanelor dragi, indiciu care ar putea duce cu gândul la o sinucidere, potrivit reporterbuzoian.ro.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi murit cu 24 de ore înainte. Trupul acesteia a fost ridicat și transportat la morga SML Buzău, acolo unde I se va efectua necropsia. În urma rezultatelor obținute, polițiștii vor afla cauzele exacte ale tragediei.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro