Ultima oră! Incendiu teribil într-un bloc din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență. Traficul este îngreunat

Ultima oră! Incendiu teribil într-un bloc din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență. Traficul este îngreunat
7 autospecuale de stingere au intervenit de urgență

Incendiile se țin lanț în Capitală, astfel că, după un incendiu izbucnit, ieri seară, pe Calea Moșilor, în această dimineață s-a dat alerta pentru stingerea unui alt incendiu, cu degajări mari de fum, în zona Doamna Ghica. Focul a izbucnit la un apartament de la etajul șapte al unui imobil, iar două persoane au fost evacuate.

Zonele cu trafic restricționat

Potrivit reprezentanților ISU, în acest moment este în desfășurare o intervenție pentru stingerea incendiului izbucnit la etajul 7 al unui imobil din zona Doamna Ghica. La fața locului, ISU a acționat împreună cu detaşamentul special de Salvatori, cu şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o echipă de descarcerare şi cinci echipaje SMURD.
Potrivit primelor informații, focul s-a manifestat cu degajări mari de fum, acesta pătrunzând inclusive pe scara blocului. Din cauza pericolelor ce puteau apărea, două persoane din apartamentele vecine au fost evacuate de către salvatori.

Din cauza echipajelor de pompieri din zonă și a pericolelor ce pot apărea până în momentul lichidării focului, traficul rutier este restricţionat pe Str. Dna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Şos. Colentina, dar şi pe străzile adiacente.

„Se actioneaza cu detașamentul special de Salvatori, sase autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, cinci echipaje SMURD. Din cauza fumului dens, care a pătruns si pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenție”, a transmis ISUBIF

Autoritățile au atras atenția șoferilor care frecventează acea zonă „să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri”, s-a transmis în comunicatul ISU.