23 apr. 2021 | 11:46

Ultima oră! Fost primar PNL, găsit împușcat în cap, în propria pensiune. Bărbatul demisionase din funcție în urmă cu o lună

Știri generale
Ultima oră! Fost primar PNL, găsit împușcat în cap, în propria pensiune. Bărbatul demisionase din funcție în urmă cu o lună
Emanuel Dănilă a fost găsit împușcat în locuința sa

Doliu uriaș în PNL, după ce Emanuel Dănilă, fost primar al localității Bocșa a fost găsit împușcat în această dimineață. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soția sa, aceasta solicitând intervenția rapidă a unui echipaj medical. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia.

De ce se retrăsese bărbatul din viața politică

Emanuel Dănilă a fost primarul localității Bocșa, din Caraș-Severin, până în urmă cu o lună jumătate, atunci când și-a dat demisia din cauza unor probleme de sănătate. Astfel, la șase luni de la începerea mandatului, acesta a transmis prin intermediul unui comunicat motivele pentru care renunță la funcția de conducere pe care o obținuse prin forțele proprii.

„Demisia mea din funcția de primar este motivată de strict probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea primăriei Bocșa.

Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”, a transmis acesta, prin intermediul partidului pe care l-a reprezentat.

Acesta le-a mulțumit cetățenilor pentru înțelegere și i-a asigurat că o persoană la fel de implicată îi va lua locul.

„Știu că pe unii poate i-am surprins cu această decizie, dar echipa PNL Bocșa are cu siguranță oameni buni care să continue munca bună începută împreună!”, a concluzionat Emanuel Dănilă, în urmă cu o lună și jumătate, potrivit Express de Banat.

Cum a avut loc tragedia

Toți cei care l-au cunoscut pe Emanuel Dănilă au primit vestea morții sale ca pe un fulger, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea turnură. Potrivit informațiilor oferite de autorități, fostul membru PNL s-a împușcat în cap cu propria armă de vânătoare, acesta având permis de port-armă.

”În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare. În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată în comunicatul Poliției.

Emanuel Dănilă a fost căsătorit de două ori și avea trei copii, doi din prima căsătorie și unul în vârstă de șase ani din cel de-al doilea mariaj

 

 

 

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Cât timp se reține pensia la oficiul poștal dacă titularul lipsește din localitate. CNPP explică
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
BANI pentru cei care STAU la BLOC. ANUNȚ pentru PROPRIETARI
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro