Ultima oră! Directorul OMS, Tedros Adhanom, s-a vaccinat anti-Covid-19. Ce mesaj le-a transmis cetățenilor din întreaga lume

Ultima oră! Directorul OMS, Tedros Adhanom, s-a vaccinat anti-Covid-19. Ce mesaj le-a transmis cetățenilor din întreaga lume
Mesajul directorului OMS după ce s-a vaccinat Sursă foto: facebook World Health Organization (WHO)

Eveniment important pentru Organizația Mondială a Sănătății, după ce directorul acesteia s-a vaccinat miercuri anti-Covid-19. După o perioadă extrem de tensionată, a venit momentul în care Tedros Adhanom Ghebreyesus să se imunizeze. Imediat după imunizarea cu prima doză, acesta a dorit să le transmit oamenilor din întreaga lume un mesaj de conștientizare cu privire la necesitatea primordială de a ne vaccine în număr cât mai mare.

“Dacă trăiți într-o țară cu vaccinuri disponibile, vă rog, vaccinați-vă!”

Directorul OMS este omul care a ținut contact cu toată lumea pe toată perioada pandmiei și nu doar atât. În mâinile lui Tedros Adhanom Ghebreyesus stau unele dintre cele mai importante decizii din domeniul Sănătății, lucru care ne încurajează să fim încrezători și să ținem cont de sfaturile sale.

În cursul zilei de ieri, directorul OMS s-a vaccinat la Geneva, iar la scurt timp, acesta le-a transmis cetățenilor un mesaj prin care le explică importanța pe care o are vaccinarea într-o perioadă în care antidotul pandemiei se află la îndemâna multora dintre noi.

După mai bine de un an în care Covid-19 a provocat peste 3 milioane de decese în întreaga lume, a venit momentul în care fiecare dintre noi să ne implicăm pentru a face posibilă eradicarea acestui virus nemilos.

„Astăzi a fost rândul meu să fiu vaccinat la Hôpitaux Universitaires de Genève împotriva Covid-19. Vaccinurile salvează vieţi. Este crucial să le ducem în toate ţările cât de curând posibil. Dacă, la fel ca mine, trăiţi într-o ţară unde vaccinurile sunt disponibile, vă rog vaccinaţi-vă când vă vine rândul.

Pentru ca vaccinurile să fie disponibile pentru toţi cei care au nevoie de ele, guvernele, producătorii şi alte părţi implicate trebuie să se angajeze să împărtăşească şi să producă mai multe doze de vaccinuri Covid-19 pentru a proteja pe toată lumea”, a fost mesajul transmis Tedros Adhanom Ghebreyesus pe o rețea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI