ULTIMA ORĂ Criminalul din Caracal și-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dincă

Autor: Ciprian Ioana - 14:58, 28 iul. 2019

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut ambele crime. Anunțul a fost făcut duminică de avocatul acestuia, care a precizat că bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra și Luiza, date dispărute.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a comis cele două crime. Bărbatul în vârstă de 66 de ani a admis în fața anchetatorilor că le-a ucis pe cele două fete: Alexandra, adolescenta în vârstă de 15 ani, dispărută miercuri și Luiza, în vârstă de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”
Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă

FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Cum le-ar fi ucis Gheorghe Dincă pe cele două adolescente

Duminică, 28 iulie, este a treia zi de când locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă a fost percheziționată. Posibil ca anchetatorii să fi găsit probe solide care-l incriminează pe bărbat, iar acesta nu a mai avut cum să nege faptele.

Duminică, după-amiază, anchetatorii împreună cu avocatul bărbatului au plecat pe teren. Ei s-au deplasat la o groapă de gunoi aflată la câteva sute de metri de locuința lui Gheorghe Dincă, unde se presupune că a fost dusă Alexandra, tânăra în vârstă de 15 ani, care a reușit să sune la 112, dar nu a primit ajutor.

E psoibil ca adolescenta să fi fost scoasă din curtea unde era ținută captivă, iar bărbatul să fi decis să o ducă în altă parte. Dacă spusele bărbatului sunt adevărate, atunci fata a fost scoasă din locuință și dusă în alte parte.

Nu se știe deocamdată dacă a fost scoasă în viață sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI