Ultima oră! Crimă teribilă în Gorj. Tânără de 19 ani, ucisă cu sălbăticie de iubitul său. Ce a făcut criminalul imediat

Ultima oră! Crimă teribilă în Gorj. Tânără de 19 ani, ucisă cu sălbăticie de iubitul său. Ce a făcut criminalul imediat
Crimă pasională în Arad. Cum a fost găsită victima Sursă foto: antena3

Moarte șocantă a unei tinere de 19, din comuna Baia de Fier, Gorj. Fata a fost ucisă în cursul nopții trecute, chiar de iubitul său. Polițiștii au fost oripilați de modul în care victima a fost găsită, cel mai probabil, criminalul dorind să ascundă fapta odioasă. În aceste momente, băiatul se află la Parchet pentru a fi audiat.

Ce s-a întâmplat între cei doi iubiți

Crima care a îngrozit România s-a produs azi-noapte, aproape de mașina băiatului și de casa în care locuia tânăra. Potrivit primelor informații, victima și-a anunțat iubitul că dorește să termine relația, moment în care acesta a fost cuprins de furie și a înjunghiat-o.

După tragedie, agresorul, în vârstă de 20 de ani, a decis să-și urce iubita în mașină, deși se afla în stare de inconștiență, și să plece cu ea la drum.

La intrarea în Târgu Jiu, băiatul a fost oprit de Poliție după ce, agenții au observat că tânăra se află î stare gravă. La fața locului a fost chemată o Ambulanță, însă medicii nu au putut decât să constate decesul.

În urma scenelor terifiante, bărbatul a fost transportat la Parchet pentru audieri, în timp ce trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Până în acest moment, autoritățile nu au reușit să afle de ce tânărul ar fi dorit să o ia pe fată în mașină și nici motivul clar al crimei.

Tânără ucisă sub privirile copilului de concubin

Crima din Gorj a avut loc la o lună după ce o altă tragedie a șocat România. O tânără mamă din Capitală a fost ucisă cu multiple lovituri de cuțit, în fața fetiței sale de patru ani. Potrivit martorilor, se pare că cei doi s-ar fi certat foarte tare, moment în care bărbatul și-a ieșit din minți, recurgând la gestul criminal.

Ulterior, acesta a părăsit locul crimei și a plecat la domiciliul la care acesta locuia. La sosirea polițiștilor, bărbatul a fost găsit fără viață.

„Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată ,în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a transmis Poliţia Capitalei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI