Ultima oră! Carambol cu șase mașini, în Galați. Trei persoane sunt rănite, iar alte două sunt în stare critică. Circulația a fost blocată

Ultima oră! Carambol cu șase mașini, în Galați. Trei persoane sunt rănite, iar alte două sunt în stare critică. Circulația a fost blocată
Circulația a fost blocată pe ambele sensuri

Un accident grav a avut loc în această dimineață, în Galați, acolo unde cinci autoturisme s-au izbit violent, rezultând mai multe persoane rănite. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale care asigură îngrijiri medicale victimelor.

Ce s-a întâmplat

Potrivit primelor informații, carambolul a avut loc între cinci mașini, în zona Tirighina, din Galați, din cauza unei depășiri neasigurate. La fața locului au rezultat cinci victime, dintre care, două în stare gravă, fiind efectuate manevrele de resuscitare.

Pentru a gestiona situația de criză creată, pentru salvarea și descarcerarea victimelor au acționat mai multe echipaje medicale, de stingere, dar și de descarcerare. Pentru ca operațiunea de salvare să fie desfășurată în condiții de siguranță, circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

„Au rezultat 5 victime, 2 sunt în stare gravă, o victima în stop cardio-respirator. Acţionează 4 autospeciale ISU, 2 echipaje SMURD tip C şi tip B, 3 ambulanţe SAJ, descarcerare şi maşina de stingere”, a anunţat ISU Galaţi.

Știre în curs de actualizare…

Bărbat, mort după impactul cu o stație de autobuz

O altă tragedie a avut loc, sâmbătă, în Galați, acolo unde un șofer s-a lovit de o stație de transport în comun, impact ce a generat căderea unui stâlp de iluminat peste mașină. Din păcate, în urma loviturii puternice, bărbatul de 42 de ani a rămas încarcerat, în stare de inconștiență. Tragedia a avut loc pe strada Traian, din Galați, acolo unde martorii tragediei au solicitat intervenția medicilor.

La fața locului au intervenit atât poliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere, cât și mai multe echipaje din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, care au constatat că victima accidentului a decedat.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 ani, din sat Costi, comuna Vânători, judeţul Galaţi. Acesta se afla singur în autoturismul pe care îl conducea dinspre localitatea mai sus menţionată, iar când a ajuns pe strada Traian, din municipiul Galaţi, a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu o staţie pentru transport public şi apoi s-a lovit de un stâlp de iluminat, care s-a rupt şi a căzut peste maşină. În urma impactului, bărbatul de 42 ani, a decedat”, a anunţat agent şef principal Stoica Ciprian Teodor, din cadrul IPJ Galaţi.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI