Ultima oră! Bărbat, găsit mort în parcul IOR din București. Cine a făcut descoperirea macabră

Ultima oră! Bărbat, găsit mort în parcul IOR din București. Cine a făcut descoperirea macabră
Autoritățile, în alertă. Bărbat, găsit mort in lacul IOR

Tragediile se țin lanț în țara noastră, astfel că tot mai multe persoane își pierd viața în condiții necunoscute. Autoritățile sunt în alertă după ce un bărbat a fost găsit mort în această dimineață, în lacul din Parcul IOR al Capitalei.

Cine este bărbatul decedat

Cei care au găsit trupul neînsufleșit al bărbatului cu vârstă de aproximativ 46-47 de ani au fost angajați ai parcului care au în grijă curățarea lacului. În urmă cu puțin timp, aceștia au anunțat poliția cu prvire la identficarea unui bărbat mort. La fața locului a sosit și un echipaj medical SMURD, dar nu au putut decât să constate decesul acestuia.

Momentan, nu se cunosc date despre posibila moartă a cetățeanului, însă polițiștii vor investiga cazul pentru a descoperi indicii care să-i conducă la adevăratele cauze. Aceștia se vor folosi de toate informațiile pentru a afla dacă este vorba despre o mână criminal sau despre o sinucidere, potrivit Realitatea PLUS.

Polițist, găsit mort în mașină

În urmă cu două zile, un polițist în vârstă de 37 de ani a fost găsit fără suflare în mașina sa personală, în timp ce se afla pe o stradă centrală a orașului Tecuci. În urma scenelor de groază observate de o trecătoare, aceasta a solicitat intervenția de urgență a unui echipaj medical. La sosirea medicilor s-a constat că bărbatul se afla în stop cardio-respirator.

În ciuda tuturor eforturilor de a-l resuscita, inima bărbatului a cedat, fiind declarat decesul. Potrivit reprezentanților de pe Ambulanță, cauzele morții polițistului au fost medicale, nefiind identificate urme de violență pe trupul său. Din păcate, cea mai plauzibilă variantă este aceea că i-a venit rău la volan, iar nimeni nu a fost în apropiere pentru a-l ajuta.

”O femeie a văzut o mașină cu motorul pornit în zona centrală a orașului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un polițist în timpul liber.

Primii la fața locului au ajuns polițiștii locali, ei au oprit motorul. Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare și au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră.

L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violență”, a declarat Mihai Polinschi, directorul medical de la Serviciul de Ambulanță Galați, potrivit Digi24.