Ultima oră! Băiețel de 6 ani, ucis cu sălbăticie de câinele familiei. Cum a avut loc tragedia

Ultima oră! Băiețel de 6 ani, ucis cu sălbăticie de câinele familiei. Cum a avut loc tragedia
Copil, ucis de câinele familiei Sursă foto: stirileknald

Tragedie imensă în Dâmbovița, acolo unde un copil de 6 ani a fost atacat mortal de câinele familiei care umbla liber prin curte. Potrivit primelor informații, în urma atacului violent al patrupedului, micuțul a suferit leziuni grave incompatibile cu viața. La fața locului au intervenit echipaje medicale și de Poliție, însă nimeni nu a mai putut să-l salveze pe copil.

Mușcătura care i-a fost fatală

Momente cumplite s-au desfășurat în localitatea Conțești, județul Dâmbovița, acolo unde copil care umbla prin curtea casei a fost atacat mortal de câinele familiei. Potrivit oamenilor legii, animalul l-a atacat pe copil din mai multe zone ale corpului, însă o rană provocată la nivelul gâtului i-a fost fatală. Părinții au chemat imediat ajutoarele, însă medicii sosiți la fața loclui nu au mai avut ce să-i facă.

„Din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinţei, ar fi fost muşcat în zona gâtului de un câine al familiei, care nu era legat”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

În urma constatării decesului, cadavrul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii dâmbovițeni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca rezultatele anchetei să dezvăluie cauza exactă a morții și circumstanțele în care micuțul și-a pierdut viața.

Vezi imagini de la locul tragediei:

Copil de 6 ani, ucis de câinii comunitari de pe stradă

O altă tragedie a avut loc la finalului anului 2021, în Constanța, atunci când un băiețel de 6 ani a fost sfâșiat de mai mulți câini comunitari. Potrivit informațiilor oferite de părinți, micuțul ar fi fost tras de animale din propria curte, iar mai apoi, mușcat până când i-a fost provocată moartea.

„A mers până la baie, în curte, soția când a auzit câinii i-a zis băiatului mare să meargă să vadă și a venit să zică că mergi repede că îl trage pe Marius în stradă, era plin de sânge, trăgeau de el, intraseră în curte, din curte l-au luat, erau mai mulți.”, a declarat tatăl copilului.

De asemenea, vecinii au dezvăluit că în acea zonă sunt mulți câini ai străzii, motiv de spaimă și pentru adulți. În urma tragediei, hingherii au prins cât mai mulți patrupezi, pe care i-au tranchilizat și i-au dus la un adăpost din Mangalia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI