Se dau bani de la stat pentru plata facturilor din această iarnă. Marcel Ciolacu, anunțul momentului despre beneficiari

Se dau bani de la stat pentru plata facturilor din această iarnă. Marcel Ciolacu, anunțul momentului despre beneficiari
Marcel Ciolacu, lider PSD Sursă foto: Inquam Photo/Ilona Andrei

Liderul PSD a transmis în urmă cu puțin timp că o anumită categorie de români va primi ajutor financiar pentru plata facturilor din această iarnă. De asemenea, Marcel Ciolacu le-a promis românilor că, împreună cu colegii săi va lupta pentru îmbunătățirea situației grele de trai cu care se confruntă categoriile defavorizate din România.

„PSD nu fuge niciodată de responsabilități”

În cadrul ședinței de învestire a noului Guvern, Marcel Ciolacu,  aflat alături de colegii săi, a vorbit despre acțiunile pe care partidul pe care îl conduce le are în plan pentru cetățenii români și pentru îmbunătățirea condițiilor de viață și de muncă. Acesta dă asigurări cu privire la punerea în practică a cunoștințelor asimilate de-a lungul anilor și a experienței partidului, astfel încât, rezultatele obținute să fie fără precedent.

De asemenea, ac

„PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România. Am acceptat acum această provocare pentru că PSD nu fuge niciodată de responsabilitate. Și pentru asta am decis să intrăm cu prima linie a partidului. Am propus oameni cu experiență politică și administrativă.

Am venit cu profesioniști care au performat în mediul privat. Am venit cu medici de excepție. Nu este timp de experimente. Trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi!
PSD știe să guverneze! Am demonstrat-o întotdeauna, mai ales când am venit ca să reparăm dezastrul unor alte guvernări”, și-a început acesta mesajul.

Cine sunt românii care vor fi ajutați să-și plătească facturile în această iarnă

În urmă cu puțin timp, Marcel Ciolacu și partidul pe care îl reprezintă și-au asumat răspunderea cu privire la ajutorul pe care îl vor oferi cetățeniilor și familiilor aflate în nevoie. De asemenea, liderul PSD a anunțat că pensionarii cu cele mai mici pensii vor fi ajutați să-și plătească facturile în această iarnă.

“Eu cred că România are nevoie de un nou drum. Un drum în care statul are grijă de cetățenii săi, mai ales de cei mai vulnerabili. Un drum în care munca este încurajată și răsplătită. Un drum în care familiile cu copii sunt ajutate. Un drum care să aducă beneficii tuturor, indiferent că sunt la stat sau la privat.

Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România în ultimii doi ani. În pandemie, cei bogați s-au îmbogățit și mai mult, iar statul și-a pierdut simțul responsabilității față de oamenii care muncesc din greu, față de pensionari, față de familiile cu copii și firmele românești. Acest lucru trebuie să se schimbe.

PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum: bărbați și femei, mame și tați, părinți și bunici.Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei, nu doar pentru cei bogați și privilegiați.

Mulți români duc o luptă dură cu greutățile în fiecare zi. Multora le este din ce în ce mai greu să plătească facturile, mâncarea, benzina sau medicamentele. România trăiește în sărăcie, foame și frig. S-a scumpit tot ce se putea scumpi. Avem o inflație record și venituri înghețate pentru oameni.Avem un drum lung în față pentru a crește din nou puterea de cumpărare.

Dar acum avem datoria să stopăm prăbușirea nivelului de trai! PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social! Vom crește alocațiile, pensiile, salariul minim și indemnizațiile persoanelor cu handicap. În plus, pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-și plăti facturile în această iarnă.

Și vă spun sincer: m-am săturat să aud că mereu NU sunt bani pentru oameni. PSD a mai venit la guvernare în momente grele și a crescut veniturile. Așa vom face și acum. Vom aduce mai mulți bani la buget, dar și în buzunarele oamenilor. PSD a guvernat întotdeauna pentru oameni! Și așa va fi în continuare!”, a adăugat Marcel Ciolacu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI