Ultima oră! Accident cu patru morți și mai multe victime în Ialomița, după impactul dintre două autoutililtare și un autoturism. Un elicopter SMURD intervenit de urgență

Ultima oră! Accident cu patru morți și mai multe victime în Ialomița, după impactul dintre două autoutililtare și un autoturism. Un elicopter SMURD intervenit de urgență
Accident cu patru morți în Ialomița

Un accident teribil a avut loc în această dimineață pe drumul care leagă București de Urziceni, pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. Potrivit primelor informații, tragedia a avut loc după ce două autoutilitare s-au ciocnit cu un autoturism, impact în urma căruia au rezultat patru morți și doi răniți. Pentru moment, traficul se desfășoară cu dificultate, în timp ce pentru preluarea celor două victime a fost solictat de urgență un elicopter SMURD.

Potrivit primelor informații oferite de Centrul Infotrafic, la locului accidentului fuseseră identificate cinci victime, din care trei  au decedat ulterior.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2 București – Urziceni, între localitățile Sinești și Movilița, județul Ialomița, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoutilitare.

În urma coliziunii, cinci persoane au fost rănite. Traficul este oprit în ambele sensuri pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis sursa citată.

Tragicul accident a fost confirmat și de IPJ Ialomița, oferind primele infirmații legate de locul accidentului și starea victimelor.

„În această dimineață, în jurul orei 07:00, pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre 2 autoutilitare și un autoturism. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate. Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD. Se desfășoară cercetarea la fața locului. Traficul este blocat.”, a transmis IPJ Ialomița.

Mai multe echipaje medicale și de descarcerare au intervenit la fața locului

La scurt timp după producerea accidentului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița a transmis un comunicat prin intermediul căruia a oferit informații cu privire la evenimentele care au urmat după accident, cât și despre echipele de salvare care au intervenit la fața locului pentru descarcerare și transport victime.

„În jurul orei 06.45, pompierii militari ialomițeni au fost solicitaţi, prin apel 112, să intervină la un accident rutier produs în urmă coliziunii dintre o utilitară şi două autoturisme, pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești în care au fost implicate 6 persoane.

La fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul detașamentului Urziceni cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de descarcerare, 1 autsopecială de stingere și 1 echipaj SMURD.

Totodată, au mai intervenit și 5 ambulanțe SAJ–Ialomița, 1 ambulanță tip C cu medic aparțînând serviciului de ambulanță B-IF și 1 elicopter”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI