29 iul. 2020 | 07:56

Ultima oră. A fost găsit tatăl monstru care și-a omorât cu bestialitate băiețelul în vârstă de 8 ani. Ce a încercat să facă bărbatul

News
Ultima oră. A fost găsit tatăl monstru care și-a omorât cu bestialitate băiețelul în vârstă de 8 ani. Ce a încercat să facă bărbatul
Ultima oră. A fost găsit tatăl monstru care și-a omorât cu bestialitate băiețelul în vârstă de 8 ani. Ce a încercat să facă bărbatul

Momente teribile au avut loc la Cluj, după ce trupul unui copil de numai 8 ani a fost găsit fără viață. Micuțul fusese dat dispărut în urmă cu trei zile, chiar de mama sa. Aceasta i-l dăduse tatălui într-o vacanță, dar băiețelul nu a mai apărut. După lungi căutări ale polițiștilor, ucigașul a fost găsit în aproprierea locului crimei.

Adevărul din spatele crimei care a îngrozit România iese la lumină

Monstru din Cluj a oripilat o țară întreagă după ce și-a omorât propriul copil cu sânge rece. Micuțul fusese luat de bărbat în urmă cu trei săptămâni pentru a petrece vacanța în Ungaria, acolo unde locuia criminalul după ce a divorțat de mama copilului.

Femeia a început să se teamă începând de sâmbătă, atunci când ar fi trebuit să preia copilul de la tatăl său, însă nu a mai putut lua legătura cu el.

Mama copilului: ”Cam de trei săptămâni au fost plecați din țară. S-au întors joi. Joi, i-am transmis la copil și la fostul soț că atunci urmează sâmbătă să preiau copilul. Sâmbătă dimineață când i-am sunat…

Tot încercam să dau de ei, să vin eu după ei. Nu, că îl aduce el. La ultimul apel, făcut la ora 22.18, a urlat în telefon că am întârziat, e prea tărziu și îmi e frică pentru copilul meu. Este în pericol, s-ar putea… Nici nu vreau să mă gândesc la cel mai rău scenariu…Noi țineam legătura doar pentru copil”, potrivit știrileprotv.ro.

Mama băiatului a povestit că acesta avea un comportament ciudat față de tatăl său, pe semne că ceva se întâmplase între ei: “Copilul era agitat. Ultimele două săptămâni au fost foarte ciudate. Copilul de multe ori plângea, se simțea cumva stresat de către tată, că era cumva… starea de spirit a tatălui era reflectată asupra copilului”.

Copil înjunghiat mortal de tată, părăsit în mașină

În urma anunțurilor disperate, copilul a fost dat în urmărire generală, astfel că zeci de polițiști și jandarmi au început căutările. Întâmplarea face că anunțul găsirii băiatului a fost făcut de o localnică. Aceasta a recunoscut numărul mașinii în urma postărilor și anunțurilor pe rețelele de socializare. Din păcate, copilul a fost găsit decedat în mașina tatălui său.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că băiatul a fost înjunghiat mortal chiar în locul unde a fost găsit.
Ulteror, bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost dat urmărire națională, potrivit unui comunicat emis de Poliție. Zeci de polițiști au împânzit zona, verificându-se fiecare autoturism. După ore bune de căutare, criminalul a fost găsit în aproprierea mașinii, acolo unde și-a ucis copilul.

În momentul în care a fost găsit de forțele de ordine, bărbatul și-a tăiat venele, în semn de protest sau gest suicidal.
Polițiștii l-au capturat, iar în prezent se află internat la UPU Cluj-Napoca, urmând să fie audiat. Mama copilului este în stare de șoc, durerea pierderii unicului său copil fiind imensă.

Apropații susțin că această crimă oribilă a fost făcută, probabil, pe fondul unei dezamaăgiri și neîmpliniri survenite în urma divorțului, în urmă cu un an. Potrivit psihologilor, un astfel de comportament criminal este declanșat de un sentiment de inutilitate și deșertăciune, pe semne că nu mai are nimic de pierdut

Poate să fie gestul unui om care nu mai are nimic de pierdut. E o perspectivă foarte îngustă, care apare uneori în situații de divorț, în situații de schimbare radicală a vieții unui om.

Au acea senzație că acum nu mai au nimic de pierdut. Și că lucrurile nu ies așa cum își doresc ei să iasă. Mai bine să nu mai fie nimeni, să nu mai iasă deloc”, a declarat Gabriela Groza, psiholog criminalist, potrivit stirileprotv.ro.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro