Ultima apariție a lui Meghan Markle a născut multe controverse. Și-a schimbat ceva la față?

Ultima apariție a lui Meghan Markle a născut multe controverse. Și-a schimbat ceva la față?
Ultima aparitie a lui Meghan Markle a nascut multe controverse. Si-a schimbat ceva la fata

Meghan Markle se bucură de o viață liniștită pe meleagurile natale, acolo unde locuiește alături de soțul ei, Prințul Harry, și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Recent, ducesa de Sussex și-a surprins admiratorii cu cea mai recentă apariție a sa în public. Cârcotașii ar fi acuzat-o de faptul că ar fi apelat la anumite retușuri de natură estetică.

Meghan Markle, acuzată că ar fi apelat la intervenții estetice

Meghan Markle arată mai fresh ca niciodată, spun internauții, după ce ducesa de Sussex s-a fotografiat alături de soțul ei, Prințul Harry, și poeta Amanda Gorman, invitata sa la podcastul Achetypes.

 „Sunt mai mult decât încântată că am avut onoarea de a vorbi cu ducesa în podcastul ei, Archetypes, unde am discutat despre puterea pe care o au femeile ca factori de schimbare. Vă mulțumesc foarte mult că m-ați primit!”, a scris poeta, alături de poza postată pe Instagram.

Fosta actriță americancă în vârstă de 41 de ani pare să fi descoperit elixirul tinereții, Meghan Markle fiind complimentată de către internauți pentru chipul său senin și nebrăzdat de riduri.

În dreptul fotografiei postate pe Instagram, Meghan Markle a primit foarte multe laude legate de aspectul său fizic. În schimb, unii cârcotași ar fi presupus că ducesa de Sussex ar fi apelat la ajutorul bisturiului sau ale anumitor retușuri estetice, pentru a-și contura chipul.

După decesul regretabil al Reginei Elisabeta a II-a de la începutul lunii septembrie al acestui an, oamenii au crezut că relația dintre Regele Charles și ducii de Sussex s-ar putea îmbunătăți, însă nu a fost vorba de așa ceva.

Regele Charles se simte abandonat de Prințul Harry?

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle nu ar fi revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe noul suveran al coroanei britanice, sentimentul fiind reciproc, potrivit autorilor regali.

Invitat în cadrul Podcastului Royal, la începutul unii noiembrie, Christopher Anderson, autorul cărții „The King: The Life of Charles III”, ar fi subliniat faptul că monarhul s-ar fi simțit abandonat de mezinul său.

„Întotdeauna a simțit că a fost abandonat și cred că asta simte și acum din cauza lui Harry și Meghan. Cred că se simte trădat, pentru că primește toate aceste critici de la ducii de Sussex.

Când te uiți la modul în care familia regală a îmbrățișat-o pe Megan Markle, în special Charles, cum a condus-o la altar când s-a căsătorit cu Harry, iar el s-a împrietenit cu Doria Ragland, mama lui Meghan… Apoi, dintr-o dată, au sărit și fac aceste acuzații despre rasism.”, a declarat acesta.

Citește și Gestul jenant pe care l-a făcut Meghan Markle. Angajații au auzit-o, tocmai a apărut în Anglia

Urmăriți Playtech.ro și pe