Tzancă Uraganu a făcut-o din nou. Manelistul, petrecere cu sute de oameni, imediat după ce s-a vindecat

Tzancă Uraganu, perecere cu sute de persoane în timpul epidemiei de coronavirus

Tzancă Uraganu a comis-o din nou. Acesta a participat la o petrecere cu sute de oameni, încontextul în care măsurile impuse de epidemia de COVID-19 nu permite așa ceva. Manelistul, care a fost confirmat cu coronavirus în urmă cu câteva săptămâni, a cântat din nou în fața a câteva mii de oameni, la un concert într-un sat din Vrancea.

Tzancă Uraganu a comis-o din nou. Ce a făcut manelistul după ce s-a vindecat de coronavirus

Tzancă Uraganu a blocat drumul principal din localitatea Homocea, județul Vrancea, acolo unde a susținut o reprezentație la care s-au strâns aproape toți locuitorii comunei. La eveniment participanții nu au avut măști de protecție, iar distanțare socială nu a existat.

De asemenea, fanii manelistului au chefuit până noaptea târziu în noapte pe ritmuri de balcanice. Tzancă nu s-a putut abține și a făcut din nou live de la fața locului și a arătat cât de bine se distrează oamenii pe muzica lui.

Tzancă Uraganu a fost infectat cu coronavirus acum ceva timp
Tzancă Uraganu a fost infectat cu coronavirus acum ceva timp

Tzancă Uraganu, la a doua abatere de acest gen. La Iași s-a lăsat cu amenzi

Imaginile revoltătoare vin la doar câteva săptămâni după ce Tzancă Uraganul a provocat un scandal monstru la Iași. Atunci, Tzancă Uraganu  a fost invitat să cânte la un eveniment la o terasă, însă muzica dată la maxim a adus în fața localului câteva sute de persoane care nu au respectat distanțarea socială. În plus, Tzancă Uraganu i-a invitat pe fani să vină lângă el, lucru care a creat o adevărată îmbulzeală. Chiar dacă a fost amendat, se pare că asta nu l-a încurcat pe Tzancă Uraganu să repete isprava.

Mai grav este că Tzancă Uraganu a fost confirmat cu coronavirus în urmă cu o lună și jumătate. A stat în carantină timp de 14 zile, după care a plecat direct la un concert. Se pare însă că fanii lăutarului care i-au dus dorul atâtea luni nu s-au speriat întrucât amenințarea coronavirus nu mai reprezintă o problemă în acest moment.

Tzancă Uraganu a atras sute de persoane cu melodiile sale

Tzancă Uraganu fusese invitat să cânte la o nuntă, însă așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, curioșii s-au strâns în număr mare și și-au chemat și alți prieteni, astfel încât evenimentul s-a mutat din curtea mirilor în stradă. Pe timpul pandemiei autoritățile au interzis astfel de manifestări ”cultural-artistice”, astfel că lumea era dornică să-l asculte pe Tzancă Uraganu.

De mâine pun pariu că stă iar Tzancă pe carantină, că e multă lume fără măști”, a comentat o fană pe contul de socializare al cântărețului, acolo unde acesta a postat imagini live de la evenimentul din Homocea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI