Tunul financiar dat de Salman Khan. Noul business i-ar putea aduce milioane de euro. Ce a început să producă recent soțul Iuliei Vântur

Tunul financiar dat de Salman Khan. Noul business i-ar putea aduce milioane de euro. Ce a început să producă recent soțul Iuliei Vântur
Salman Khan plătit cu 7 milioane de euro pe zi

Este unul din cei mai populari și bogați actori de  la Bollywood, și și-a lansat de curând un nou business. Deja intrat în lista Forbes ca cel mai bogat actor, Salman Khan ar putea câștiga milioane de euro cu noul său business. Lansarea a avut loc pe contul său de Instagram. Fanii au luat cu asalt magazinele online, imediat după lansare.

Salman Khan, cel mai bogat actor de la Bollywood

Filmele de la Bollywood au catapultat cinci indieni în rândurile celor mai bine plătiți actori masculini din lume. Printre cei cinci se numără și soțul Iuliei Vântur. Da, ați ghicit, este vorba de Salman Khan. Aflat în topul Forbes printre primii doi, Salman Khan a avut venituri de 33,5 milioane de dolari în 2015, data la care a  fost inclus în topul Forbes.

De atunci și până astăzi, filmele sale au devenit adevărate succese de box-office, fapt ce i-a adus alte milioane de dolari de-a lungul anilor. Site-ul Paycheck.com spune că Salman Khan are și în acest moment venituri colosale, și asta doar din filmele în care a jucat.

  • Anual: 2,53,25,00,000,00 de rupi
  • Lunar: 21,10,41,666,67 de rupi
  • Săptămânal: 4.877.01.923,08 de rupi
  • Zilnic: 97.40.384,62 de rupi

Khan plătit cu 7 milioane de euro pe zi

În 2019 Salman Khan a devenit, din nou, cel care a câștigat cei mai mulți bani pentru o marcă de smartphone-uri. Actorul ar fi fost plătit cu 7 milioane de euro pe zi pentru o filmare. Potrivit unui raport din Mid-Day, actorul a filmat pentru reclama la Mehboob Studio din Mumbai în februarie. O sursă a informat că este probabil cea mai mare taxă plătită unei vedete de la Bollywood.

„Superstarul a perceput o sumă enormă de 7 milioane de euro pe zi pentru filmare. Este promovată drept cea mai mare taxă plătită unei veeete de la Bollywood.”, declara sursa.

Ultimul film al lui Salman Khan din 2019, Dabangg 3, a fost un succes la box-office. În ciuda faptului că a primit recenzii negative de la criticii de film, filmul a reușit să se descurce bine la box-office. Cu toate acestea, nu a putut îndeplini așteptările stabilite pentru un film Salman Khan.

Salman Khan și-a lansat propria linie de parfumuri

Pe 8 august, anul curent, celebrul actor Salman Khan, soțul Iuliei Vântur, lua cu asalt rețelele sociale. Celebrul actor își anunța lansarea unui nou business, o linie personalizată de parfumuri bărbătești. Cu noua linie de parfumuri actorul ar putea câștiga în perioada următoare milioane de euro, având în vedere popularitatea acestuia. În descrierea produsului, se spune că are note calde, florae și esențe orientale.

Actorul Salman Khan și-a lansat duminică. 8 august, un parfum, FRSH, în asociere cu e-tailerul de modă Myntra. Pe postarea sa pe rețelele de socializare, actorul în vârstă de 55 de ani, a numit parfumul „experiență”. Prețul inițial este de 1.950 rupi (moneda indiană), la care Myntra oferă o reducere de 50% la 100 ml de apă de parfum, în prezent vândută la 975 de rupi.

„Parfumul are note calde, condimentate, florale și orientale și este perfect pentru parfumurile din timpul zilei. Parfumul blând și proaspăt folosește esențe de paciuli și mușchi de stejar în bază.

Mai conține ulei de iasomie și nucșoară, piper roz și ulei de cimbru alb.”, se spune în descrierea nilor parfumuri, confom publicației IndiaTimes.