Trucurile care îți curăță verigheta imediat. O să arate ca în ziua nunții!

Trucurile care îți curăță verigheta imediat. O să arate ca în ziua nunții!
Cum să ai verighete impecabile în ziua nunții?

Cum să ai o verighetă impecabilă? O poți curăța rapid cu un truc ce este la îndemână tuturor. Cu siguranță va arăta fantastic în ziua nunții și nu trebuie să îți faci griji la modul în care va fi în fotografiile speciale. Un astfel de eveniment se vrea fără cusur, așa că este nevoie să fii atent la toate detaliile, mai cu seamă că inelele speciale care îi leagă pe miri toată viața sunt în prim-plan în multe dintre poze.

Cum să îți cureți verigheta: truc util

Verighetele reprezintă simbolul eternității iubirii celor doi miri. Inelele sunt deosebite și mult așteptate de cei care și-au promis dragoste nemuritoare.

Acestea sunt foarte importante în tot cadrul, mai cu seamă că fotografii de nuntă abia așteaptă să le pozeze și separat sau în mâinile proaspeților căsătoriți.

Bijuteriile trebuie să arate impecabil, iar pentru asta poți să le cureți în avans ajutându-te de câteva trucuri. Primul sfat este să ai grijă de ele cu apă fierbinte și detergent.

Încălzește apa până aproape de punctul maxim de fierbere și pune lichidul într-un recipient mic. Amestecă puțin detergentul până se face spumă și apoi înmoaie inelul până când apa începe să se răcească.

Ia o perie și freacă încet bijuteria. Repetă procesul de câte ori crezi că este nevoie și până când ești mulțumit de rezultat. Pentru o altă variantă ai nevoie de bicarbonat de sodiu.

Ce mai poți să faci?

Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu două lingurițe de pastă de dinți în părți egale. Combină cu fluour și bicarbonat de sodiu și va fi perfectă pentru curățarea verighetei tale, mai ales dacă este din argint.

Freacă bine peste tot, dar ușor, pentru a evita zgârieturile. Cel mai simplu este să folosești o periuță de dinți veche până când iese murdăria. De asemenea, recomandarea specialiștilor este să o cureți zilnic pentru a preveni oxidarea.

Transpirația pielii noastre este unul dintre principalii vinovați pentru imaginea distrusă a inelului. Pentru a putea evita acest lucru, este nevoie de curățare zilnică.

În cazul acesta, este nevoie să scoți bijuteria o dată pe zi și să o cureți cu o cârpă uscată, eliminând astfel transpirația. Verigheta reprezintă un angajament sacru, o promisiune de dedicare reciprocă, fidelitate și respect.

De asemenea, bijuteria este lucrul pe care îl au în comun îndrăgostiții de la primul eveniment special din viața lor, dar și modul în care se deosebesc de cei care sunt încă singuri sau nu au făcut pasul cel mare alături de partener.

Urmăriți Playtech.ro și pe