Trucul incredibil pentru zgârieturile de pe mobilă. Cum o salvezi cu bani puțini

Trucul incredibil pentru zgârieturile de pe mobilă. Cum o salvezi cu bani puțini
Cum să scapi ușor de zgârieturile de pe mobilă?

Poți să salvezi foarte mulți bani și să te bucuri chiar mai mult timp de mobila ta. Ai nevoie de un lucru pe care îl poți cumpăra de oriunde, în special din piețe și supermarket-uri. Acesta te va ajuta să scapi de zgâieturile din locurile de la vedere unde cu siguranță te deranjează cel mai tare. Cum poți să faci asta?

Scapă de zgârieturile de pe mobilă! Truc util pentru toată lumea

Cu toții ne-am lovit de această problemă: mobilă nouă și neatenția noastră sau copiii de prin casă care aleargă și scapă lucruri pe ea. Există multe scenarii pentru explicația zgârieturilor sau petelor de pe mobila din casă. Unii o preferă chiar și așa pentru că aduce un plus în amintire. Cu toate astea, cei care adoră perfecțiunea se înghesuie pe site-urile de specialitate pentru a găsi o soluție care să o facă să arate ca scoasă din cutie.

Românii sunt inventivi, iar de-a lungul timpului au găsit multe opțiuni pentru rezolvarea unor probleme cu ingrediente sau obiecte pe care oricine le are în casă. Puțini știu, dar miezul de nucă te ajută să scapi de zgârieturile inestetice. Metoda este valabilă numai în cazul obiectelor din casă cu o culoare mai deschisă. În cazul celei mai închise trebuie să colorezi locul întâi de toate, ulterior să aplici ingredientul. Miezul de nucă conține suficiente uleiuri astfel încât să asigure protecția necesară.

Alte metode

Un alt mod este să amesteci ulei de măsline cu oțet: „Părțile se pun într-un recipient, se amestecă bine și se aplică cu o cârpă moale. Se lasă puțin astfel încât lemnul să absoarbă amestecul, după care se șterge cu o cârpă curată. În locul oțetului se poate folosi zeamă de lămaie.

Amestecul de ulei cu oțet poate fi folosit și pentru obținerea unei soluții pentru lustruirea mobilei. Se amestecă părți egale de ulei și oțet și se pune o parte de amestec în 4 părți de apă. Se adaugă 30 de picături de uleiuri esențiale de tipul celor pentru aromatizarea aerului. Cu acest amestec poate fi lustruit parchetul, dar și mobila”, arată revistadinlemn.ro.

Poți evita totuși acest lucru și să învelești obiectele din casă dorite cu mai multe straturi din lac sau să le protejezi cu cât mai multe lucruri din material care să arate bine și vizual cu ceea ce ai deja în camera în cauză. De exemplu, poți împodobi o bibliotecă sau o noptieră cu un pătrat de material cusut manual cu inserții de flori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI