17 dec. 2023 | 22:43

Trei lucruri ce nu au voie să lipsească de pe masa de Crăciun. Milioane de români fac greșeala asta

Social
Trei lucruri ce nu au voie să lipsească de pe masa de Crăciun. Milioane de români fac greșeala asta
Trei lucruri pe care să le pui pe masa de Crăciun, pentru a te bucura de prosperitate de sărbătorile de iarnă și ulterior.

Foarte multe gospodine nu țin cont de câteva detalii importante, când vine vorba despre organizarea mesei de Crăciun. Există trei lucruri care nu ar trebui să lipsească de pe ea, dacă vrei să te bucuri de efecte pozitive după sărbătorile de iarnă. Iată despre ce este vorba!

Trei lucruri pe care să le pui pe masa de Crăciun

Decorea mesei de Crăciun este o sarcină mai importantă decât crezi. Nu este suficient doar să așezi tacâmuri pe masă, alături de felurile de mâncare tradiționale sau preferate. Există detalii profunde, cărora trebuie să le acorzi importanța cuvenită, spun practicanții filosofiei Feng Shui.

Nu este vorba doar despre impresia pe care o vei oferi oaspeților tăi, ci și despre energia pe care o atragi în viața ta. Potrivit filosofiei chineze Feng Shui, există trei lucruri specifice sezonului festiv, care nu ar trebui să lipsească de pe masa de Crăciun, dacă vrei să atragi abundență.

Citește și: Ce să pui în bradul de Crăciun pentru noroc la bani. Îţi va merge extraordinar în noul an

De ce să înlocuiești paharele clasice cu cele de sticlă

Paharele de sticlă reprezintă putere. Nuanța lor transparentă face trimitere la evenimentele pozitive ce urmează să vină în viața ta. Este important să le așezi pe masa de Crăciun, dacă vrei să atragi abundență, spun practicanții filosofiei chineze Feng Shui.

Înlocuiește paharele din plastic sau din ceramică cu cele de sticlă, transparente. Vor da foarte bine și din punct de vedere estetic pe masa de Crăciun. Ideal ar fi ca paharele să fie noi, dar pentru a îndepărta, în mod simbolic, energiile negative este recomandat să le speli cu apă și sare.

Nuanțele pe care trebuie să le aibă fața de masă

Pentru ca masa de Crăciun să fie plină de energie pozitivă și să ai parte de belșug pe tot parcursul anului viitor, așează pe ea față colorată. Pentru a atrage bogăția în viața ta, practicanții filosofiei chineze Feng Shui recomandă alegerea unei fețe de masă în tonuri de roșu, galben sau auriu.

Evită să folosești o față de masă neagră sau gri, pentru că acestea fac trimitere la seriozitate, tristețe și despărțiri, potrivit filosofiilor orientale. Alege fețele de masă cu atenție, pentru a atrage prosperitatea.

Citește și: Ingredientul de Crăciun pe care să îl pui lângă plante la început de decembrie. Vei atrage prosperitatea financiară imediat

Cât de importante sunt tacâmurile de la masa de Crăciun

Metalul este unul dintre cele mai solide elemente existente în natură. Potrivit Feng Shui, el reflectă creșterea economică și stabilitatea financiară. Din acest motiv, este bine să eviți să pui pe masa de sărbători tacâmuri de unică folosință. Optează pentru cele metalice.

Furculițele, lingurile și cuțitele metalice te ajută, din punct de vedere energetic, să atragi abundența în viața ta. Cele din plastic conduc la epuizarea resurselor financiar, chiar dacă aduni bani rapid. Așează tăcâmurile mereu în lateral, astfel încât acestea să protejeze energia mediului.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Zona din România unde ustură ca să parchezi. Prețurile au luat-o razna
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Sumele vor fi virate pe carduri în perioada 16 octombrie – 30 noiembrie 2024. S-a autorizat plata în avans
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro