Transferul carierei de la FCSB! Gigi Becali, lovitură de 10 milioane de euro

Transferul carierei de la FCSB! Gigi Becali, lovitură de 10 milioane de euro

Dennis Man ar putea fi cel mai important transfer din această vară în fotbalul românesc. O echipă de top din Italia îl dorește pe jucătorul lui FCSB, care a impresionat în ultimii ani în Liga 1. Iar mutarea se poate face pentru o sumă uriașă.

Dennis Man, transferul vieții de la FCSB

Tânărul jucător arădean este unul dintre cei mai doriți fotbaliști din Liga 1 în acest moment. La fel ca Florinel Coman, colegul său de la FCSB, Man are oferte importante din străinătate.

Iar ultima este de la un club important din Italia, dintre primele 5 formații din Serie A. Chiar Arcadie Zaporojanu, unul dintre impresarii fotbalistului, a făcut anunțul: „Discut cu echipe din Serie A pentru transferul lui Dennis Man, împreună cu Anamaria Prodan. Sunt în relație și cu clubul FCSB. Din Italia este vorba despre o echipă din primele 5 ale Serie A care este interesată de Dennis”, a explicat agentul pentru spotmedia.ro.

Cel mai probabil este vorba despre Atalanta, una dintre formațiile extraordinare din Serie A. Bergamezii s-au calificat deja în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar în sezonul actual din Italia se află pe locul 4, poziție care asigură calificarea și în ediția viitoare din Champions League.

sursa foto: gsp.ro

De ce nu mai merge în Rusia

Tot Arcadie Zaporojanu a dezvăluit că Dennis Man nu se va mai transfera la Zenit Sankt Petersburg: „În Rusia este greu să mai ajungă și nu mă refer doar la Dennis Man, ci la oricare alt fotbalist străin. Din vară se schimbă regulamentul și fiecare echipa va mai avea voie să aibă doar opt fotbaliști străini în lot. În acest moment, aproape toate echipele au deja foarte mulți străini, astfel că va fi greu să mai ajungă în Rusia”.

Gigi Becali dorește 10 milioane de euro pentru transferul lui Man, la fel ca în cazul lui Florinel Coman. În sezonul actual din Liga 1, extrema dreaptă a marcat de 7 ori și a oferit 7 assisturi pentru FCSB. A fost cumpărat de Becali pentru 350.000 de euro de la UTA Arad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI