Traian Berbeceanu devine șeful de cabinet al ministrului de Interne! Ce a anunțat Marcel Vela

Traian Berbeceanu devine șeful de cabinet al ministrului de Interne! Ce a anunțat Marcel Vela
Traian Berbeceanu este noul șef de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu va fi numit șeful de cabinet al ministrului de Interne. Anunțul a fost fost făcut de ministrul Marcel Vela, în cadrul unei conferințe de presă. Recent, mai mulți procurori au cerut în instanță interzicerea publicării scărții scrise de Berbeceanu, „Radiografia unei mârșăvii judiciare.”

Traian Berbeceanu este noul șef de cabinet al ministrului de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că Traian Berbeceanu va fi numit șef al cabinetului său. Cel supranumit comisarul Cattani, a fost Polițistul anului în 2007 și 2013 la categoria Combaterea Criminalității Organizate și Polițistul anului 2013.

Recent, mai mulți procurori au cerut în instanță interzicerea publicării scărții scrise de Berbeceanu, „Radiografia unei mârșăvii judiciare.” El a răspuns printr-o postare dură pe contul personal de Facebook.

„Cam ce nu vreți voi să se afle, măi? Cum ați fabricat probe mincinoase și nelegale împotriva mea, cum m-ați arestat nevinovat, cum mi-ați distrus cariera profesională, cum mi-ați terorizat familia? Și pentru toate astea mai vreți și scuze publice? Vreți blocarea aflării adevarului prin interzicerea cărții?”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Traian Berbeceanu
Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru acuzația că ar fi sprijinit o grupare infracțională specializată în evaziune fiscală cu produse petroliere. În același timp, au fost trimiși în judecată și procurorii și politițtii care l-au anchetat pe comisarul-șef.

Berbeceanu a fost achitat de instanța supremă, fostul șef al DIICOT Alba Ioan Mureșan a primit o pedeapsă de șapte ani de închisoare, iar ofițerul de poliție judiciară de la BCCO Alin Mirel Muntean a fost condamnat la patru ani de închisoare. Dosarul se află acum în faza de apel, iar Berbeceanu a cerut sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene, solicitare care i-a fost admisă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI