27 mai 2020 | 09:45

Traian Băsescu, reacție sarcastică: „S-a întâmplat și un lucru bun cu epidemia asta”. Cum îi atacă fostul președinte pe toți miniștrii

Politică
Traian Băsescu, reacție sarcastică:
Traian Băsescu, reacție neașteptată: "S-a întâmplat și un lucru bun cu epidemia asta". Cum îi atacă fostul președinte pe toți miniștrii Credit foto: digi24.ro

Traian Băsescu vede cu ochi buni pandemia de coronavirus dintr-un punct de vedere: cel al școlii în mediul online. Fostul președinte este de părere că tinerii vor avea de câștigat de pe urma acestei experiențe și se roagă ca lucrururile să meargă în aceeași direcție.

Traian Băsescu nu cunoaște decât trei miniștrii

Invitat la TVR1, fostul președinte a vorbit printre alte subiecte, despre avantajul pandemiei de COVID-19. Acesta vede migrarea învățământului în mediul online ca pe o evoluție, pe care o dorește în continuare. Din punctul său de vedere, renîntoarcerea la școli va fi pentru elevi, asemeni unei prăpastii, lucru care nu ar trebui să se întâmple.

Cu privire la demiterea unor miniștri, Traian Băsescu a avut o reacție sarcastică, prin care, deși a negat demiterea lor, a dat de înțeles că existența lor nu se prea observă, deci, nu deranjează, dar nici nu avantajează.

Nu, nu! Lăsați-i acolo! Eu nici nu-i cunosc, pe majoritatea dintre ei. Știu doar vreo 2-3. Nu știu cu ce se ocupă alții, în afara ministrului Sănătății, premierul și doamna de la Muncă. S-a întâmplat și un lucru bun cu epidemia asta.

Dascălii au fost obligați să predea pe calcultator, totul este ca imediat ce se termină pandemia să nu ia iar copiii la școală să-i învețe păpădia și salata. Să rămână pe calculatoare. Să facă predare, după ce au terminat copiii orele, pe calculator.

Gândiți-vă că dacă Orban se ține de cuvânt și cumpără tablete pentru copiii de la țară, gândiți-vă câți IT-iști ar ieși din acești copii. Copiii românilor sunt extrem de talentați!”, a spus Traian Băsescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

Aventurile lui Traian Băsescu pe drumul către Bruxelles

Europarlamentarul Traian Băsesescu a povestit în cadrul aceleiași emisiuni despre călătoria sa spre Bruxelles. Acesta a fost nevoit să meargă cu mașina din cauza restricțiilor de zbor. Potrivit acestuia, drumul a fost unul trist, fără precedent, cu localurile închise peste tot, neavând de unde să-și cumpere de mâncare sau de băut. Singurele magazine deschise erau benzinăriille, de unde putea bea o cafea, stând în picioare.

Cioloș spunea că nu vedea nicio mașină, că era totul pustiu, părea un peisaj selenar. Este adevărat, eu am făcut lucrurile ceva mai inteligent decât el. Am plecat la prânz de la București, m-am oprit la Arad, am dormit acolo și am luat masa la Arad. Dimineața la 5 m-am urcat în mașină și la 6 eram la Bruxelles.

Ce-i drept, pe tot drumul n-am putut bea decât o cafea și aia în picioare. Benzinăriile, de la care de obicei puteai să iei un sandviș, puteai să-l iei și acum, puteai să bei o cafea, numai că nu mai erau mese. Adică puteai să o bei afară, în picioare”, a concluzionat Traian Băsescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”, citat de stiripesurse.ro.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro