Traian Băsescu, reacție furibundă la adresa lui Vela și Arafat! “Licheaua vrea mai multă glorie”

Traian Băsescu, reacție furibundă la adresa lui Vela și Arafat! “Licheaua vrea mai multă glorie”
Traian Băsescu a răbufnit! “Cea mai neagră și rușinoasă zi” Ce spune despre autonomia Ținutului Secuiesc

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a cerut demisia ministrului de Interne, Marcel Vela. În plus, fostul preşedinte îk face cu ou şi cu oţet pe ministrul de Interne, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Traian Băsescu, reacție furibundă la adresa lui Vela și Arafat! “Licheaua vrea mai multă glorie”

Traian Băsescu i-a adresat cuvinte grele ministrului de Interne Marcel Vela şi lui Raed Arafat. Fostul preşedinte cere demisia ministrului de Interne şi spune despre acesta că „încet, dar sigur, reușeşte să devină panarama publică numărul 1, depășindu-l pe curajosul Ponta”.

Postarea lui Traian Băsescu:

Marş afară din guvern nenorocitule! Încet, dar sigur, ministrul de interne reușeşte să devină panarama publică numărul 1, depășindu-l pe “curajosul” Ponta, cel care cu deplină lașitate a abondonat lupta cu efectele unui incendiu grav, dar local. Panarama de procuror ratat s-a speriat de moarte și s-a refugiat în Turcia, abandonând şi guvern şi partid şi…

Fostul preşedinte l-a muştruluit şi pe Victor Ponta

Acum, Ponta este pe toate televiziunile dând sfaturi cum să rezolvăm problemele. Uitând că a abandonat din prima clipă și oamenii afectați de incendiul de la Colectiv și familiile acestora și sistemul medical prins pe picior greșit.

O altă stea a demagogiei de ultimă speță domină la concurență cu Ponta dezbaterea publică, “ministrul cu elice”. De dimineață până seară, cu geci asortate la ochelarii top gun, cu freza bine apretată cu fixativ să nu îi ia vântul părul, precum mie suvița, Vela, nu mai predidește dând interviuri din elicoptere, creând emoţii şi îngrijorare bravelor reporteriţe precum că elicopterul nu are vizibilitate bună sau că bate vântul în parbrizul elicopterului.

Ministrul de Interne Marcel Vela şi Raed Arafat
Ministrul de Interne Marcel Vela şi Raed Arafat. Sursa foto: monitoruldecluj.ro

Traian Băsescu, acuzaţii grave la adresa lui Marcel Vela şi Raed Arafat

Pas cu pas, demagogul cu elice a reuşit să-l ajungă pe Ponta şi în demagogie şi în ticăloşie. Fără scrupule, Vela secondat de Arafat, au stabilit efectuarea unui număr cât mai mic de teste, lăsând ca mulţi oameni, în primul rând vârstnici, să moară în casele lor, fără să ştie că sunt infectaţi, fără să ştie de ce se sufocă, fără să primească nicio şansă la viaţă în lipsa asistenţei medicale.

Între timp, propaganda iohanisto – liberală, declară triumfalist că cele câteva sute de morţi sunt un mare succes. Cei care au murit fără asistenţă medicală în casele lor din mediul rural, din oraşele mici, nu sunt în statisticile lor. Canaliile dorm liniştite şi îşi savurează succesul de a-i fi păcălit şi pe români şi pe străini, la adăpostul recomandărilor Profesorului în microbiologie Alexandru Rafila.

„Licheaua vrea mai multă glorie”

Dar licheaua vrea mai multă glorie şi atunci merge până acolo încât de la tribuna Ministerului de Interne începe să coordoneze activităţile BOR mergând până la a face pulbere toată acţiunea de protejare a populaţiei prin izolare.

Şi pentru că licheaua este deja la stadiul la care picioarele şi capul nu-i mai sunt pe pământ, crezându-se cel puţin un substitute pământean al celui care va învia în noaptea de Sâmbătă spre Duminică, s-a gândit să facă din poliţişti un soi de cântăreţi în corul bisericii. Noul trimis al lui Dumnezeu pe Pământ pune toate maşinile Poliţiei Române şi toţi poliţiştii să purceadă la împărţit lumină în Noaptea Sfântă a Învierii. Mă mir că nu trebuie să citească şi ceva din Biblie la scara fiecărui bloc.

„Marş afară din Guvern nenorocitule”

Vela, pe ce punem pariu că n-ai curaj să distribui poliţiştilor haine preoţeşti că uniforme tot nu au primit de câţiva ani.
BOR notează faptele tale bune Vela, iar credincioşii iţi vor rămâne recunoscători până în ziua votului.
Marş afară din guvern nenorocitule!

PS – Vitejii lideri sindicali din poliţie stau pitiţi să vadă cum se sfârşeşte şi să ştie de partea cui să fie”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI