Traian Băsescu, glume despre vot: ”E mai frig decât în august, iarna nu-i ca vara!”

Traian Băsescu, glume despre vot: ”E mai frig decât în august, iarna nu-i ca vara!”
Traian Băsescu, glume despre vot. Foto: www.expresspress.ro

Traian Băsescu are un mesaj astăzi pe care vrea să îl transmită tuturor românilor. Cu umorul și hazul său caracteristic, fostul președinte al României îi îndeamnă pe toți românii să meargă la vot și să își exercite acest drept. Dreptul de vot este un drept fundamental, explică acesta.

Și pentru că vremea nu a mai fost poate la fel de frumoasă la în primul tur al alegerilor prezidențiale, Traian Băsescu a țuinut să facă o precizare cu privire la acest aspect. Într-o notă amuzantă, fostul Șef al Statului glumește și spune că deși este puțin mai frig afara, nu există niciun motiv real pentru care un român să nu se prezinte la vot.

Traian Băsescu: „Dacă azi nu votezi, în următorii cinci ani să taci din gură”.

Train Băsescu atrage răspunderea cu privire la faptul că fiecare român are o răspundere uriașă și anume să meargă la vot, potriviti digi24.ro.

„Dacă azi nu votezi, în următorii cinci ani să taci din gură (…) Dacă azi nu votezi înseamnă că n-ai înţeles nici faptul că azi eşti unica putere în stat şi nici faptul că răspunderea ta este pe măsura puterii uriaşe pe care ţi-a dat-o Constituţia României .

El mai spune că vremea nu reprezintă un temei real pentru care românii ar trebui să nu iasă din case și să meargă să pună ștampila pe vot.

„Chiar dacă este puţin mai frig decât în luna August iar ploaia măruntă te obligă să treci la ţinuta cu umbrelă, nu ai nici un motiv serios să nu mergi la vot, mai ales că secţia de votare este aproape de locuinţa ta. Ştii şi tu că „iarna nu-i ca vara”, glumește fostul șef al Statului.

Peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați, duminică, 24 noiembrie, la alegerile prezidențiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, românii au de ales între Klaus Iohanis, președintele României ales în 2014 și Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Duminică, 24 noiembrie, veți găsi prezența la vot și rezultate la alegeri prezidențiale 2019 de la Biroul Electoral Central actualizate în timp real.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI