Tragedie uriașă în lumea sportului mondial! A murit după o boală cruntă

Lumea sportului este mai săracă din această dimineață, după ce legenda snookerului Willie Thorne a murit la 66 de ani. Fostul sportiv s-a luptat cu o boală cruntă.

Doliu în lumea sportului mondial!

Fostul mare jucător de snooker din anii ’80, cu două sferturi de finală în 1982 și 1986 la Campionatul Mondial, s-a confruntat cu o insuficiență respiratorie și nu a mai putut fi salvat. Anunțul a fost făcut de un bun prieten, care a anunțat că acesta vorbea cu copiii săi înainte să intre în șoc septic.

Fostul număr 7 mondial a încetat să mai răspundă la tratament și a fost luată decizia ca medicii să oprească aparatele. Thorne suferea de leucemie, înainte ca starea să se agraveze în ultimele săptămâni.

A mers chiar săptămâna trecută la un spital în Spania, acolo unde locuia, după ce presiunea sângelui ajunsese la un nivel extrem de scăzut în lupta cu leucemia. Chiar dacă a fost periculos să fie mutat, a mers direct la terapie intensivă și unde a stat până în momentul decesului. Duminică a fost băgat în comă indusă, dar nu a răspuns tratamentului.

Gary Lineker și Piers Morgan, mesaje emoționante

Fostul mare fotbalist englez Gary Lineker a fost extrem de trist în momentul în care a auzit vestea tragică: „Sunt foarte, foarte trist să aud că prietenul meu Willie Thorne a murit. Unul dintre cele mai mari personalități. Un jucător de snooker minunat și un om iubitor. RIP Willie”.

Cunoscutul prezentator Piers Morgan a scris și el pe rețelele de socializare: „Willie, odihnește-te în pace. Un mare jucător de snooker și un om impresionant. Ce veste tristă”.

Pe lângă leucemie, Thorne a avut probleme și cu guta în ultimii ani, fiind măcinat de dureri și de tristețe. Leucemia fost diagnosticată în martie și de atunci a avut multe internări la spital până în această săptămână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI