22 mart. 2023 | 13:30

Tragedie teribilă pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis a dezvăluit că a murit bunica ei: „Papule, ai grijă de ea”

Știri generale
Tragedie teribilă pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis a dezvăluit că a murit bunica ei: „Papule, ai grijă de ea”

O tragedie cumplită a lovit familia Simonei Halep. Bunica jucătoarei de tenis a murit, iar vestea tragică a fost anunțată chiar de sportivă printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

A murit bunica Simonei Halep. Jucătoarea de tenis a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale

Simona Halep trece din nou prin momente foarte dificile. Bunica jucătoarei de tenis a murit, iar vestea cumplită a fost anunțată chiar de sportivă printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Maia ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea”, este mesajul cu care Simona anunță pe rețelele sociale decesul bunicii sale.

„Papu” și „Maia” au fost bunicii Simonei Halep din partea tatălui.

Simona Halep și cele șase luni de coșmar

Vestea tristă a afectat-o foarte tare pe jucătoarea din România, care traversează o perioadă foarte dificilă atât în plan sportiv cât și în cel personal. Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc, în luna septembrie a anului trecut, la mai puțin de un an de la cununia civilă, a fost operată la nas, iar la începutul lunii octombrie 2022 a fost suspendată provizoriu pentru dopaj de Agenția pentru Integritatea Tenisului.

În ceea ce privește acuzațiile de dopaj cu Roxadustat, situația este complicată. Simona Halep susține că este nevinovată, dar audierea ei de la tribunalul Sport Resolutions a fost amânată de mai multe ori și nu a fost stabilită încă o dată în care i se va analiza cazul. Ultimele vești anunțau că judecătorii au cerut ca probele prezentate de avocații sportivei să fie analizate și de un laborator acreditat de Agenția Mondială Antidoping (WADA).

Specialiștii agenției de toxicologie și farmacologie pe care Simona Halep i-a angajat ca să-i analizeze cazul susțin că suplimentele nutritive pe care le folosește sportiva au fost contaminate accidental, în timpul procesului de producție. Aceștia ar fi identificat lotul cu probleme și chiar persoana care a făcut greșeala. Într-un caz similar, un sportiv brazilian a fost suspendat pe o perioadă de 12 luni.

Simona Halep a primit un rezultat pozitiv în urma unui test la care a fost supusă la US Open 2022, la finalul lunii august, după ce a pierdut, surprinzător, în primul tur. Sportiva din România nu a mai jucat în niciun turneu oficial de mai bine de șapte luni și a început săptămâna pe locul 25 WTA. Când a început turneul american se afla pe locul 7 în clasamentul mondial feminin.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Acești români scapă de o plată. Actele pe care le vor face gratis
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro