Tragedie pe calea ferată. Bărbat, lovit mortal de un tren la Periș. CFR anunță întârzieri de până la 420 de minute

Tragedie pe calea ferată. Bărbat, lovit mortal de un tren la Periș. CFR anunță întârzieri de până la 420 de minute
Bărbat, lovit mortal de tren la Periș Poză ilustrativă

Vremea rea continuă să facă ravagii și în această dimineață. Călătorii CFR au semnalat faptul că mai multe trenuri sunt blocate în această dimineață, pe ruta Ploiești-București, în gara Crivina. De vină ar fi atât un accident feroviar mortal, cât și blocarea traficului feroviar cu copaci căzuți pe șine în urma furtunilor de aseară.

Călătorii au fost anunțați că trenurile vor circula cu întârziere

Tensiuni și agitație imensă pe ruta Ploiești-București după ce călătorii din gara Crivina au fost anunțați că la Periș un bărbat a fost lovit mortal de tren, traficul feroviar fiind în continuare blocat. De asemenea, mai mulți navetiști au fost informați, de asemenea, că vremea rea a lăsat urme pe șine, astfel că mai mulți copaci sunt prăbușiți în urma furtunii de aseară.

”La acest moment ruta de cale ferata Ploiești – București este blocata din cauza unor copaci doborâti de furtuna de azi-noapte. Interesant este faptul ca deși se cunoaște situația la plecare din Gară nu anunță nimeni acest lucru, călători se urca și acum suntem blocați la Crivina. Controlorul ne-a anunțat ca nu se știe când se pleacă spre București”, a transmis un călător.

Prin intermediul unui comunicat, CFR a precizat că vor exista întârzieri de până la 420 de minute din cauza deranjamentelor feroviare produse de fenomenele meteorologice din seara de 28 iulie. nefăcând nicio precizare referitoare la accidentul mortal de la Periș

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în seara de 28.07.2021, în partea de nord, vest, centru a ţării, și în zona municipiului București, care au produs deranjamente ale infrastructurii feroviare şi în alimentarea cu energie electrica la reteaua de tractiune a trenurilor si alimentare a statiilor, trenurile de călători înregistreaza întârzieri de pana la 420 minute”, a transmis instituția, potrivit observatorulph.ro.

Circulație feroviară, blocată din cauza efectelor meteorologice

În cursul serii de miercuri circulația a fost afectată, de asemenea, pe o magistrală feroviară și două drumuri nașionale, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române.

“Din cauza vijeliei din ultimele ore, două tronsoane de pe magistrala 400 sunt afectate, respectiv: la kilometrul feroviar 210+200 de metri, între staţiile CF Lunca Bradului şi Răstolniţa, judeţul Mureş, crengile unui copac au căzut pe locomotiva unui tren care circulă pe relaţia Miercurea Ciuc-Târgu Mureş. Nu sunt persoane rănite, însă circulaţia feroviară este oprită. La kilometrul feroviar 66+600 de metri, în staţia CF Băile Tuşnad, judeţul Harghita, s-a rupt firul de contact, astfel că traficul feroviar este blocat”, a transmis sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI