Tragedie în Vâlcea, după ce un jandarm s-a aruncat în gol de la etajul cinci. Care este motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest

Tragedie în Vâlcea, după ce un jandarm s-a aruncat în gol de la etajul cinci. Care este motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest

Scene de groază au avut loc astăzi, în județul Vâlcea, după ce un jandarm, în vârstă de 40 de ani, s-a aruncat de la etajul cinci al blocului în care locuia. Bărbatul se afla de mai bine de o lună și jumătate în concediu medical, dar nimic nu prevestea nenorocirea.

Cum s-a petrecut tragedia

Sinuciderea a avut loc astăzi, în jurul orei 10:50, atunci când un bărbat, subofiţer în cadrul Jandarmeriei Vâlcea, a decis să se arunce de la etajul cinci al locuinței în care acesta trăia. La fața locului au fost solicitate mai multe echipaje medicale, care au încercat să-i efectueze mai multe manevre de resucitare.

În ciuda eforturilor medicilor, impactul căzăturii a fost atât de puternic, încât bărbatul a murit la scurt timp după ce s-a prăbușit de pământ. Tragicul eveniment a avut loc pe bulevardul Tineretului, blocul S2.

Potrivit gazetavalceana.ro, șuperiorul decedatului, comandatul IJJ Vâlcea, Grigore Ciauşescu, a declarat că bărbatul se afla în concediu medical de mai bine de o lună jumătate, acesta suferind de o depresie puternică.

Colegul său a mai declarat că victima ar fi fost internată pentru două săptămâni la Spitalul de Psihiatrie, însă nu se cunoaște motivul pentru care a recurs la acest gest.

Incendiu petrecut în București, o persoană decedată

Zi neagră și pentru un bărbat din București, care a murit carbonizat după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Nenorocirea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 04:50, pe strada Șinei, din sectorul 5 al Capitalei, atunci când pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu desfășurat pe o întindere de 150 mp.

Barbatul a murit carbonizat
Barbatul a murit carbonizat

Potrivit primelor informații oferite de ISU București-Ilfov, un bărbat a fost găsit în casă carbonizat. După lichidarea focului, pompierii nu au mai găsit alte victime, bărbatul afându-se singur în casă.

„Pentru stingerea acestuia au intervenit trei autospeciale de stingere, o autoscară, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru descarcerare. După patrunderea echipajelor de intervenție in interiorul imobilului, a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată”.

Bărbat mort, după ce a sărit din excavator

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 52 de ani din Maramureș. Acesta a murit într-un mod halucinant, strivit de un copac aflat într-o pădure la mare altitudine. Victima era muncitor forestier și într-un moment de vulnerabilitate, acesta s-a speriat și a sărit din excavator, acolo unde se afla.

Potrivit colegilor, bărbatul a reacționat în acest mod din cauza zgomotului produs de niște muncitori care tăiau un copac. Din păcate, omul speriat a fost zdrobit chiar de trunchiul copacului tăiat, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Martorii au sunat la 112 după ajutor, însă șansele de viață ale bărbatului au fost nule. Trupul neînsufleţit a fost coborât de pe munte de salvamontişti.

Polițiștii și inspectorii ITM au deschis anchete în acest caz pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs accidentul, potrivit stirileprotv.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI