Tragedie în sportul românesc. Un fost jucător de volei din echipa națională, tată a doi copii, a murit la doar 39 de ani

Tragedie în sportul românesc. Un fost jucător de volei din echipa națională, tată a doi copii, a murit la doar 39 de ani

Sportul românesc este din nou în doliu. Fostul jucător de volei Doru Ghimeș s-a stins din viață la doar 39 de ani. Vestea tristă a fost anunțată chiar de oficialii Federației Române de Volei.

Fostul jucător de volei Doru Ghimeș a murit la 39 de ani

O nouă tragedie lovește sportul românesc. Un fost jucător de volei a murit la doar 39 de ani. Doru Ghimeș a jucat la echipele Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt, dar a fost și componentul primei reprezentative a României.

„Lumea voleiului este din nou în doliu!
Cu mare durere anunțăm trecerea în neființă, la doar 39 de ani, a lui Doru Ghimeș, fost component al echipelor Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în această vară pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naționale.

Originar din Constanța, Doru Ghimeș a fost unul dintre cei mai compleți voleibaliști ai generației sale, îmbinând perfect prestațiile excepționale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul național, dar a câștigat și multe alte turnee interne sau internaționale.

Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci și un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap și cărora le dedica tot timpul liber.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!”, se spune în comunicatul oficial al Federației Române de Volei, postat pe pagina oficială de Facebook.

Decesul lui Doru Ghimeș a fost anunțat la doar doar două săptămâni după dispariția lui Florin Hidișan. Fostul fotbalist cu peste 100 de meciuri jucate în Liga 1, a murit la doar 40 de ani, din cauza unui cancer cu care a luptat mai bine de un an.