Tragedie în Giurgiu. Un jandarm a fost ucis cu sânge rece pe trecerea de pietoni. Soția și copilul îl așteptau acasă

Tragedie în Giurgiu. Un jandarm a fost ucis cu sânge rece pe trecerea de pietoni. Soția și copilul îl așteptau acasă

Dramă imensă în Giurgiu, pe Bulevardul București, acolo unde un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a murit după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni. Bărbatul, de meserie jandarm, a murit la scurt timp după accident, în spital.

Cum s-a petrecut nenorocirea

Stelian Pănoiu se afla în timpul său liber, în afara locuinței, iar ceasul negru l-a adus pe trecerea de pietoni exact în momentul în care o șoferiță neatentă urma să traverseze violent drumul. Jandarmul a fost lovit din plin de femeie, având șanse minime de supraviețuire.

Imediat după accident, la fața locului s-au prezentat echipaje medicale și de poliție, iar șoferița vinovată a fost testate cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Sursă poză: jurnalgiurgiuvean.ro

Femeia, în vârstă de 55 de ani, a cauzat un accident mortal, circulând cu mare viteză pe o trecere de pietoni marcată, semnalizată și iluminată în mod corespunzător.

Din păcate, la scurt timp după accident, trupul zdrobit al bărbatului nu a mai rezistat, fiind declarat decesul.
Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Imediat după tragedie, colegii bărbatului au postat un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Giurgiu. Aceștia i-au transmis familiei toate regretele sincere și l-au descries în câteva cuvinte pe cel care le-a fost coleg de aproape două decenii.

„O veste tristă ne-a cutremurat pe toți: colegul nostru, plutonier adjutant Pănoiu Stelian a încetat din viață, după ce a fost lovit de un autoturism, pe trecerea de pietoni. A lăsat în urmă o soție și un copil care îl așteptau acasă.

Plutonier adjutant Pănoiu Stelian și-a desfășurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Române din anul 2007, fiind un exemplu de profesionalism, loialitate și devotament.

Colegii îi sunt alături familiei îndurerate şi resimt, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde, a unui jandarm profesionist, a unui om bun, a postat Jandarmeria Giurgiu pe pagina de Facebook a instituţiei. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, potrivit observatornews.ro.

Primarul din Giurgiu oferă asigurări cu privire la prevenirea accidentelor

În urma celor întâmplate, Adrian Anghelescu, primarul orașului, și-a exprimat regretul cu privire la drama petrecută pe trecerea de pietoni, menționând faptul că în această seara va convoca autporitățile competente pentru a stabili noi măsuri pentru evitarea unor astfel de nenorociri.

“Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu regretă profund accidentul rutier petrecut în această seară, în urma căruia și-a pierdut viața plutonierul adjutant din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, Stelian Panoiu și transmite sincere condoleanțe familiei.

În ceea ce privește măsurile ce vor fi luate pentru prevenirea accidentelor rutiere în municipiul Giurgiu, luni vor fi convocați în ședință toți reprezentanții autorităților abilitate, respectiv, serviciile rutiere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu și Direcției Poliției Locale”,a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a Primăriei Giurgiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI