Tragedie în Constanța după ce un tânăr de 19 ani a murit înecat la mal. Ce spun medicii

Tragedie în Constanța după ce un tânăr de 19 ani a murit înecat la mal. Ce spun medicii
Tânăr înecat la mal în Constanța Poză ilustrativă

Momente de groază la Constanța, acolo unde un tânăr de 19 ani s-a înecat la malul mării, într-o zi în care marea era foarte liniștită, neexistând niciun steag roșu arborat. Martorii au solicitat urgent intervenția medicilor, dar ulterior, aceștia au fost obligați să declare decesul.

Concediu de coșmar pentru o familie din Timișoara

Tânărul venise pe litoral cu părinții și fratele mai mic, neanticipând că ceva rău s-ar fi putut întâmpla. Din păcate, o drama imensă s-a abătut în familia băiatului, după ce tânărul s-a înecat la mal. Salvamarii au intervenit de urgență, încercând să-l resusciteze până la sosirea medicilor.

Tragedia a avut loc la Constanța, în zona Faleza Nord, acolo unde familia mersese să facă plajă. Medicii au continuat manvrele de resuscitare timp de o oră, perioadă în care tânărul nu a prezentat niciun semn vital. Din nefericire, echipajul medical a fost obligat să declare decesul, trupul neînsuflețit fiind transportat la morgă oentru efectuarea necropsiei. În urma rezultatelor, oamenii legii pot stabili cauzele exacte ale decesului.

Potrivit primelor informații, marea era liniștită, iar tânărul s-a înecat la mal, ceea ce le-a dat medicilor de gândit că tânărului i s-a făcut rău din motive încă necunoscute, iar ulterior acesta s-ar fi înecat fiind în stare de inconștiență, potrivit antena3.

Un băiețel de opt ani, mort în râul Motru împreună cu mama și bunicul

Triplă tragedie în Gorj după ce, joi, un copil și doi adulți au murit înecați în râul Motru. Clipele de coșmar au început atunci când băiețelul de opt ani și fratele său mai mic au alunecat în râul Motru. Bunicul de 81 de ani a sărit să-I salveze, însă a reușit să-l scoată la suprafață pe copilul cel mic, ulterior nemaieșind la suprafață.

Mama băieților, în vârstă de 29 de ani, a sărit și ea în ajutorul băiețelului, dar din păcate, nici ea nu a mai reușit să-l salveze pe copil, astfel că salvatorii i-au găsit pe cei trei în stare de inconștiență.

Imediat după cele întâmplate, niște localnici au sărit să-I scoată pe bunic și copil, iar ulterior, echipajele au intervenit pentru salvarea mamei.

„Echipajele noastre de intervenție au găsit și femeia în apele râului, din păcate tot în stare de inconștiență. Din informațiile pe care le dețin până acum bărbatul este bunicul copilului, iar femeia este mama copilului. Femeia avea 29 de ani.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva pe victime. Se pare că băiatul a fost primul care s-a înecat, iar bărbatul și femeia au încercat să-l salveze”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.