Tragedie în Buzău. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul zece, în timp ce soția se afla în casă. Ce îi făcuseră colegii de muncă

Tragedie în Buzău. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul zece, în timp ce soția se afla în casă. Ce îi făcuseră colegii de muncă
Un bărbat din Buzău s-a aruncta de la etajul zece Sursă poză ilustrativă: observatornews.ro

Un bărbat din Buzău a recurs luni seară la un gest extrem de inconștiență. Lovit de mai multe supărări, buzoianul s-a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod extrem de brutal, dar sigur. În ciuda dorinței sale de a-și lua viața, Dumnezeu a avut un alt plan pentru el.

Motivul pentru care a recus la sinucidere

Bărbatul se afla într-o depresie după ce ar fi girat pentru mai multe persoane care nu și-ar fi plătit datoriile. Văzându-se într-o situație fără scăpare, acesta a apelat la singura soluție care ar fi pus capăt acestui chin care îș mistuia: sinuciderea.

Cuprins de disperare, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a părăsit locuința și a urcat la etajul zece al blocului în care locuia, acolo unde avea și sediul administrației blocului.

Potrivit celor apropiați, victima ar fi girat pentru mai mulți colegi de serviciu, iar ulterior aceștia nu și-ar mai fi plătit creditele, lăsându-l pe cel care i-a ajutat îngropat în datorii

Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a deschis larg geamurile și s-a aruncta în gol de la etajul zece, având în cap dorința de a muri. Din fericire pentru toată lumea, bărbatul a avut zile, astfel că acesta nu a murit.

În ce stare l-au găsit medicii

Deși șansele de supraviețuire erau minime de la o asemenea înălțime, bărbatul nu a murit, însă prezintă numeroase leziuni la nivelul corpului.

Imediat după tragedie, bărbatul a fost transportat la spital cu semne vitale, iar următoarele ore vor fi decisive pentru viața lui.

„La Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean de Urgență Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău, care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălțime.

Bărbatul a suferit multiple fracturi: fractură de coloană vertebrală, fractură de șold stâng, fractură de pumn drept. La acest moment, bărbatul se află în investigații”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, potrivit stiridebuzau.ro

Poliția investighează în aceste momente cazul, la fața locului fiind prezentă și o echipă de criminaliști. După aflarea datelor exacte, oamenii legii vor lua toate măsurile necesare în acest caz.

UPDATE: potrivit stiridebuzau.ro, bărbatul ar fi decedat în urmă cu puâin timp la spital, în ciuda tuturor eforturilor medicilor de a-l salva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI