Tragedie în Argeș după Crăciun. Un bărbat a murit carbonizat în propria casă. Ce obișnuia să facă pentru a se încălzi

Tragedie în Argeș după Crăciun. Un bărbat a murit carbonizat în propria casă. Ce obișnuia să facă pentru a se încălzi
Pompierii au găsit un bărbat carbonizat

Un bărbat de 54 de ani a fost găsit carbonizat în propria locuință, în a doua zi de Crăciun. Potrivit autorităților, cei care au dat alarma au fost vecinii, care au observat cum iese fum din locuința vecină. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, care l-au găsit pe proprietarul casei prăbușit la pământ.

Ce s-a întâmplat în casa bărbatului

Tragedie în localitatea Căldăraru, din Argeș, după ce un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit la o casă. Speriați de fumul dens care ieșea din locuință, vecinii au alertat imediat autoritățile. Astfel, mai mulți pompieri și paramedici au sosit la fața locului, acolo unde au găsit casa incendiată și pe bărbatul care locuia în ea, carbonizat. Din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi pornit de la un reșou electric pe care bărbatul îl folosea pentru a se încălzi. Astfel, cel mai probabil a avut loc un scurtcircuit, în urma căruia a fost declanșat incendiul.

O altă tragedie a avut loc în Teleorman, în urmă cu cinci zile, acolo unde un autoturism s-a izbit de un cap de pod și a luat foc. În urma incendiului izbucnit, un bărbat a ars de viu în autoturism.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, focul era generalizat la întreaga maşină, iar în interiorul acesteia se afla trupul carbonizat al unei persoane”, au transmis pompierii militari.

Potrivit IPJ Teleorman, bărbatul avea 36 de ani, iar accidentul s-a produs după ce bărbatul a părăsit din greșeală partea carosabilă.

„Pe o stradă din localitatea Salcia, un bărbat de 36 ani, din comună, în timp ce conducea auto proprietate personală, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier conducătorul auto a decedat, carbonizat, autoturismul arzând in totalitate”, au transmis autoritățile.