Tragedie imensă în lumea presei din România. S-a stins la doar 46 de ani

de: Ana Chivu
26 07. 2020

Tragedie fără margini! Un cunoscut jurnalist a murit la doar 46 de ani. Care a fost cauza decesului și ce mesaje de adio emoționante au lăsat cei care l-au cunoscut pe bărbat?

Tragedie în presa din România. S-a stins la 46 de ani

Omul de radio Călin Gheorghe a pelcat de pe acest Pământ la doar 46 de ani. Din păcate, acesta a murit din cauza unui stop cardiorespirator, arată Europa FM, post de radio la care Călin a început să lucreze din luna februarie a acestui an. Fanii săi îl puteau găsi la butoane în fiecare joi, la emisiunea Pop-Rock, care de altfel a fost și ultima (pe data de 23 iulie) unde ascultătorii l-au mai auzit.

Europa FM a anunțat că azi, 26 iulie, se vor difuza doar știri și muzică pe post. Călin Gheorghe era unui din ce mai experimentați realizatori de radio, a fost DJ la Pro Fm în perioada cuprinsă între 1995 și 2005, ulterior a trecut la Radio Guerrilla, iar în ultimii ani a fost DJ și la Radio Seven. În semn de doliu, colegii săi au ales să nu vorbească azi, ci să lase muzica să-și spună poveștile.

„Astăzi nu putem vorbi”

„Astăzi nu putem vorbi. Am pierdut un coleg, un om atât de bun și blând. Vocea sa ne umplea sufletul în serile noastre rock. L-am auzit ultima dată în urmă cu 3 zile, dar ni-l vom aminti mereu. Astăzi nu putem vorbi. Vor fi doar știri și muzică la Europa FM. Drum bun, Călin!”, a fost mesajul celor de la Europa FM.

„Calin Gheorghe, fostul nostru coleg si prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viata, a plecat astazi dintre noi. Clar, viata cateodata o ia razna. Drum bun, Calin Gheorghe. Multumim”, a fost mesajul celor de la Radio Guerrilla.