Tragedie imensă în Hunedoara. Băiat de 12 ani, găsit mort pe o garnitură de tren. Cum a reușit să se salveze prietena lui

Tragedie imensă în Hunedoara. Băiat de 12 ani, găsit mort pe o garnitură de tren. Cum a reușit să se salveze prietena lui
Salvatorii intervin pentru recuperarea băiatului

Moarte tragică în gara din Petroșani, acolo unde un copil de 12 ani a murit carbonizat în urma unui scurt circuit. Acesta se afla împreună cu o fetiță de aceeași vârstă pe vagonul unui tren. Din păcate, pompierii au reușit să intervină de abia după decuplarea liniei de înaltă tensiune.

Băiat electrocutat, găsit carbonizat

Momente de panică și agitație au avut loc în cursul serii de marți, atunci când pompierii hunedoreni au fost solicitați printr-un apel telefonic să intervenă pentru a recupera trupul unui băiat rămas blocat pe un vagon.

Din păcate, salvatorii de la ISU nu au putut să acționeze până când linia de înaltă tensiune care alimentează calea ferată nu a fost decuplată.

Băiatul a rămas blocat pe o garnitură de tren
Băiatul a rămas blocat pe o garnitură de tren

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit o fetiță de 12 ani care se afla în gară, în apropierea garniturii oprite pe peron. Copila era extrem de agitată, însă a reușit să le povestească salvatorilor ce s-a întâmplat. Din fericire, aceasta a reușit să se salveze, însă prietenul ei a rămas blocat pe vagon.

„Două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani intervin în gara Petroşani la un incident în care au fost implicaţi 2 copii. La sosire echipajele de intervenţie au găsit în apropierea unei garnituri de tren oprită în gară o fetiţă de 12 ani aflată în stare de agitaţie”, a transmis ISU Hunedoara.

Cum a reușit să scape prietena băiatului mort

Prietena băiatului electrocutat a povestit că aceasta a fost aruncată la pământ de un arc electric format, evitând astfel să sfârșească în mod tragic, asemeni prietenului său.

„Fata a relatat că se afla pe unul dintre vagoane cu un băiat de 12 ani când a fost trântită la pământ de arcul electric format. Băiatul a rămas blocat pe vagon şi nu dă semne de viaţă.

Nimeni nu s-a putut apropia de victimă în siguranţă până la decuplarea liniei de înaltă tensiune care alimentează calea ferată. Din păcate, echipele de intervenţie au constatat că băiatul era carbonizat, acesta fiind preluat de Medicina Legală. Un bărbat ce se afla în zonă a chemat echipele de intervenţie în ajutor, prin 112”, a arătat ISU Hunedoara, potrivit romaniatv.net.