Tragedie imensă în Dâmbovița. Fetiță de 11 ani, ucisă pe trecerea de pietoni de un TIR. Tatăl micuței se zbate între viață și moarte

Tragedie imensă în Dâmbovița. Fetiță de 11 ani, ucisă pe trecerea de pietoni de un TIR. Tatăl micuței se zbate între viață și moarte
Fetiță, spulberată pe trecerea de pietoni

Sfârșit de săptămână tragic pentru o familie din Răcari, județul Dâmbovița, după ce un TIR a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni, în timp ce tatăl său se zbate între viață și moarte. Nenorocirea s-a petrecut în drumul spre școală, parcurs zilnic de părinte și copilă.

Cum a avut loc accidentul

Din păcate, viața noastră atârnă de un fir de ață, indiferent de starea de sănătate sau alte criterii pe care le-am considera esențiale. Acest lucru ne este confirmat în fiecare zi, dovadă fiind toate accidentele și nenorocirile care se produc zilnic.

În această dimineață, o fetiță de 11 ani a murit fulgerător, după ce șoferul unui TIR nu i-a observat pe ea și pe tatăl său pe trecerea de pietoni. Copila a suferit leziuni incompatibile cu viața, în timp ce tatăl său, aflat în stare gravă, a fost resuscitat de către echipajele medicale.

Mai multe persoane care se aflau în zonă în momentul tragediei au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a alerta autoritățile, iar în scurt timp un echipaj SMURD și pompierii de la Descarcerare au sosit la fața locului.

Pentru fetiță, medicii nu au mai putut face nimic, iar pe tatăl acesteia, în vârstă de 39 de nai, salvatorii au reușit să-l transporte de urgență la cel mai apropiat spital.

Potrivit primelor informații, vinovat de tragedie este șoferul TIR-ului, un polonez, în vârstă de 42 de ani, care nu a observat victimele pe trecerea de pietoni.
Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Accident mortal la Călugăreni

O altă tragedie a avut loc în această dimineață în județul Giurgiu, acolo unde o mașină de gunoi s-a ciocnit frontal cu un autoturism, iar mai apoi s-a răsturnat. În urma impactului devastator, două persoane au decedat, iar alte opt au fost rănite. La fața locului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, astfel că peste 12 Ambulanțe, echipaj de descarcerare și un elicopter SMURD au sărit în ajutorul victimelor.

”În această dimineaţă, la ora 07,15, pe DN 5, pe raza localităţii Călugăreni, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule – un autoturism şi un microbuz, produs de către şoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 55 de ani, din judeţul Ilfov, pasager în microbuz, a decedat, iar alte şapte persoane, pasagere în microbuz şi autoturism, au fost rănite şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Giurgiu.

În urma actualizărilor, IPJ Giurgiu a declarat că o altă femeie, în vârstă de 40 de ani, aflată în autoturism a decedat, în timp ce alte șase persoane au fost transporate de urgență la spital.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI