16 oct. 2020 | 16:38

Tragedie fără margini în Constanța. Un copil de 3 ani a murit! Ce s-a întâmplat e halucinant

Știri generale
Tragedie fără margini în Constanța. Un copil de 3 ani a murit! Ce s-a întâmplat e halucinant
Tragedie fără margini în Constanța. Un copil de 3 ani a murit! Ce s-a întâmplat e halucinant

Caz halucinant în Constanța. Un copil în vârstă de doar trei a murit. Echipajele medicale nu au reuşit să îi salveze viaţa micuţului, spre disperarea părinţilor.

Constanța. Un copil de trei ani a murit, după ce a căzut de la etaj

Tragedie fără margini în Mangalia, judeţul Constanța. Un micuţ în vârstă de doar trei ani a murit după ce a căzut de la etaj. Cei care au sunat la 112 au fost vecinii care l-au văzut pe băiat în faţa blocului. Conform primelor informaţii, acesta era încă în viaţă când medicii au sosit la faţa locului, însă în stare critică. Mai exact, se afla în stop cardio-respirator.

Echipajul medical a chemat un elicopter SMURD pentru a încerca salvarea vieţii băieţelului. Manevrele de resuscitare au fost realizate pe tot drumul către Spitalul din Mangalia, însă copilul a murit.

„Copilul a fost transportat în curs de resuscitare la Spitalul Mangalia. Acolo a fost continuat protocolul, însă, din păcate, medicii au fost nevoiţi să declare decesul”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, dr. Claudia Tatarici.

Aşa cum era de aşteptat, a fost deschisă o anchetă în acest caz. Poliţiştii urmează să afle împrejurările în care micuţul a căzut de la etaj şi cine este vinovat.

Tragedie fără margini în Constanța. Un copil de 3 ani a murit! Ce s-a întâmplat e halucinant

Tragedie fără margini în Constanța. Un copil de 3 ani a murit! Ce s-a întâmplat e halucinant

Copil de şase ani, căzut de la etajul 4

În urmă cu două săptămâni, un caz asemănător a avut loc în oraşul Constanța. Un copil de șase ani a căzut de la etajul patru al unui bloc de pe Bulevardul Aurel Vlaicu iar echipajele medicale l-au transportat de urgență la spital. Acesta a răspuns bine la tratament și este într-o stare bună. Copilul trebuia să se afla la școală, numai că activitățile se desfășurau online, iar părinții erau plecați la serviciu.

“Elevul care a căzut de la fereastra apartamentului în data de 1 octombrie, înscris la o unitate de învăţământ din municipiul Constantă, făcea parte în momentul respectiv din grupa care desfăşura activitate online în regim asincron (activitate derulată într-un mediu virtual de învăţare în cadrul căreia elevii şi cadrele didactice nu sunt conectaţi simultan), cu respectarea Metodologiei-cadru privind desfăşurarea activităţilor didactice prin intermediul tehnologiei şi al internetului, precum şi pentru prelucrarea datelor cu caracter personal”, a explicat inspectorul şcolar general de la ISJ Constanța, Sorin Mihai.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro