01 nov. 2021 | 06:37

Tragedie fără margini în Cluj. Studentă de 20 de ani, găsită moartă în apartament. Familia și prietenii, în stare de șoc

News
Tragedie fără margini în Cluj. Studentă de 20 de ani, găsită moartă în apartament. Familia și prietenii, în stare de șoc
Rebeca Condrea, tânăra studentă găsită moartă

Momente sfâșietoare au avut loc la Cluj, acolo unde o studentă, orginară din Bistrița, a fost găsită moartă în apartamnetul în care locuia cu chirie. Anunțul tragic a fost făcut de către colegii săi pe pagina de Facebook a facultății, acolo unde mulți dintre cei care au cunoscut-o au putit să transmită un mesaj de condoleanțe.

Cum s-a produs tragedia

Nimeni nu și-ar fi închipuit că o superbă tânără de doar 20 de ani avea să sfârșească atât de repede și într-un mod atât de tragic. Din păcate, acesta a fost destinul crunt al Rebecăi, tânăra găsită în stop cardio-respirator chiar în apartamentul în care locuia cu chirie. Potrivit surselor bistriteaul.ro, studenta ar fi suferit și de diabet. Până în acest moment, nu se cunosc cu exactitate motivele decesului său, urmând a fi efectuată autopsia.

Rebeca Condrea era studentă a Facultății de Psihologie, departamentul de Psihopedagogie Specială. Aceasta absolvise Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, fiind iubită de toată lumea, datorită caracterului său extrem de deschis către oameni.

Vestea tristă a fost anunțată chiar de colegii săi de facultate, mesaj în urma căruia au scris zeci de mesaje de condoleanțe.

“Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Îți multumim, Rebeca că am împărtășit vise comune și suntem convinși că vei trăi în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu sa te odihnească în pace!”

Un prieten al tinerei a reușit, de asemenea, să descrie în câteva cuvinte durerea imensă rămasă în urma dispariției sale.

„O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri măreţe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis acesta.

Tânăr din Iași, găsit mort pe marginea drumului

O altă tragedie a avut loc, în urmă cu trei zile, atunci când un tânăr de doar 17 ani a fost găsit mort pe marginea drumului, la doar 20 d emetri distanță față de locul în care unchiul său murise în urmă cu o săptămână, după ce fusese lovit de un autoturism. Tânărul a fost găsit mort lângă o căruță, astfel că un echipaj SMURD și unul de Poliție au confirmat decesul.

În urma acestui eveniment nefericit, polițiștii au preluat cazul și vor stabili împreună cu medicii legiști cauzele decesului. Familia este în stare de șoc, trăind o dublă tragedie la un interval foarte scurt de timp.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro