Tragedie fără margini în Cluj. Studentă de 20 de ani, găsită moartă în apartament. Familia și prietenii, în stare de șoc

Tragedie fără margini în Cluj. Studentă de 20 de ani, găsită moartă în apartament. Familia și prietenii, în stare de șoc
Rebeca Condrea, tânăra studentă găsită moartă

Momente sfâșietoare au avut loc la Cluj, acolo unde o studentă, orginară din Bistrița, a fost găsită moartă în apartamnetul în care locuia cu chirie. Anunțul tragic a fost făcut de către colegii săi pe pagina de Facebook a facultății, acolo unde mulți dintre cei care au cunoscut-o au putit să transmită un mesaj de condoleanțe.

Cum s-a produs tragedia

Nimeni nu și-ar fi închipuit că o superbă tânără de doar 20 de ani avea să sfârșească atât de repede și într-un mod atât de tragic. Din păcate, acesta a fost destinul crunt al Rebecăi, tânăra găsită în stop cardio-respirator chiar în apartamentul în care locuia cu chirie. Potrivit surselor bistriteaul.ro, studenta ar fi suferit și de diabet. Până în acest moment, nu se cunosc cu exactitate motivele decesului său, urmând a fi efectuată autopsia.

Rebeca Condrea era studentă a Facultății de Psihologie, departamentul de Psihopedagogie Specială. Aceasta absolvise Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, fiind iubită de toată lumea, datorită caracterului său extrem de deschis către oameni.

Vestea tristă a fost anunțată chiar de colegii săi de facultate, mesaj în urma căruia au scris zeci de mesaje de condoleanțe.

“Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Îți multumim, Rebeca că am împărtășit vise comune și suntem convinși că vei trăi în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu sa te odihnească în pace!”

Un prieten al tinerei a reușit, de asemenea, să descrie în câteva cuvinte durerea imensă rămasă în urma dispariției sale.

„O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri măreţe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis acesta.

Tânăr din Iași, găsit mort pe marginea drumului

O altă tragedie a avut loc, în urmă cu trei zile, atunci când un tânăr de doar 17 ani a fost găsit mort pe marginea drumului, la doar 20 d emetri distanță față de locul în care unchiul său murise în urmă cu o săptămână, după ce fusese lovit de un autoturism. Tânărul a fost găsit mort lângă o căruță, astfel că un echipaj SMURD și unul de Poliție au confirmat decesul.

În urma acestui eveniment nefericit, polițiștii au preluat cazul și vor stabili împreună cu medicii legiști cauzele decesului. Familia este în stare de șoc, trăind o dublă tragedie la un interval foarte scurt de timp.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI