Tragedie de Dragobete. Tânăr proaspăt însurat, ucis de socru în propria casă. Cum a avut loc odioasa crimă

Tragedie de Dragobete. Tânăr proaspăt însurat, ucis de socru în propria casă. Cum a avut loc odioasa crimă
Crimă de Dragobetre în Ilfov

Final tragic pentru un tânăr din Ilfov, ucis de socrul său chiar de Dragobete, ziua în care se celebrează dragostea. Bărbatul se însurase în urmă cu trei luni și nimic nu prevestea o asemenea nenorocire. Conflictul între ginere și socru a început pe fondul consumului de băuturi alcoolice și s-a sfârșit teribil.

Mama și soția tănărului nu își pot reveni din șoc

Cearta dintre cei doi a început în apartamentul în care tânărul și fata criminalului locuiau. Aceștia se căsătoriseră de curând, iar locul crimei era cândva cuibușorul de dragoste al acestora. Potrivit primelor informații, cearta a izbucnit din cauza stării de ebrietate în care se aflau ambii bărbați. Pentru că niciunul nu a vrut să cedeze, socrul a luat cuțitul într-un moment de furie și l-a înjunghiat pe ginerele său de mai multe ori.

Soția victimei a intervenit să își apere soțul de furia tatălui său, dar din păcate, orice șansă de salvare a fost tardivă pentru bărbat. La fața locului a fost solicitat un echupaj medical care a încercat resuscitarea tânărului. Pentur că nu prezenta semne vitale, medicii au fost obligați să declare decesul.

Martorii au povestit că după ce a săvârșit crima, bărbatul ar fi luat telefonul și ar fi transmis live, pe Facebook, scene teribile cu cadavrul înjunghiat al tânărului. După câteva minute, materialul video a fost șters.

Mama bărbatului ar fi fost amenințată

Mama tânărului ucis este șocată de cele întâmplate, dar cu toate acestea, femeia a declarat că tatăl nurorii sale ar fi amenințat-o în trecut că îi omoară copilul.

”Pe mine nu m-a agresat decât verbal, amenințându-mă că mi-l bagă în pământ lângă celălalt copil!”, le-a dezvăluit femeia polițiștilor.

Aflată în stare de șoc, femeia a fost transportată cu o Ambulanță la cel mai apropiat spital. De asemenea, soția tânărului ar fi fost rănită la umăr, după ce a încercat să-și salveze soțul.

Criminalul a fost audiat și reținut pentru 24 de ore, urmând ca ancheta să fie preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de polițiștii din cadrul serviciului Omoruri.

Potrivit declarațiilor făcute de familie, bărbatul criminal nu ar fi fost de acord cu relația dintre fiica sa și ginere, motiv pentru care ar fi recurs la crimă. Din păcate, bărbatul nu este la prima abatere, astfel că în 2017 ar fi coordonat un grup infracțional care ar fi comis diverse ilegalități.

În anul 2018, socrul tânărului a fost cercetat pentru trafic de droguri, proxenetism și punerea în circulație a unor bancnote false.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI