Trafic blocat în Pasajul Unirii după un accident grav. Șoferul a plecat de la fața locului. Ce avertisment a transmis primarul Sectorului 4

Trafic blocat în Pasajul Unirii după un accident grav. Șoferul a plecat de la fața locului. Ce avertisment a transmis primarul Sectorului 4
Mașina surprinsă după accident Foto: libertatea.ro

Un accident rutier periculos a avut loc, marți seară, în Pasajul Unirii, acolo unde două mașini au intrta cu viteză în pasaj. Din păcate, șoferul uneia dintre ele a pierdut controlul volanului, motiv pentru care a intrat violent într-un perete, acroșând și alte mașini aflate în zonă. Speriat de ce a făcut, bărbatul a decis să fugă de la locul accidentului, dând naștere unei revolte cumplite în rândul Primăriei Sectorului 4, care a intrat în posesia imaginilor video filmate la fața locului.

Cum a avut loc accidentul

Un accident rutier a avut loc în Pasajul Unirii, iar Primăria Sectorului 4 a anunțat că a depunde plângere penală pentru distrugere pentru șoferul fugar. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere cum a reușit să se sustragă de la locul accidentului, deși provocase daune semnificative atât în interiorul pasajului, cât și în rândul mașinilor existente în zonă.

Astfel, atât mașina lui, cât și o alta, au intrta în trombă în pasaj, deși traficul era aglomerat. Într-un moment de neatenție, pe fondul vitezei, șoferul vinovat s-a iznit de peretele pasajului, blocând trecerea și lovind alte mașini.

Este a doua oară când se întâmplă un accident în Pasajul Unirii, într-un interval scurt de timp, astfel că, în urmă cu câteva săptămâni, o mașină a luat foc, fiind blocată întreaga circulație.

Șoferul vinovat, avertizat de primarul Sectorului 4

Primarul Sectorului, Daniel Băluță, 4 a intrat în posesia imaginilor filmate de camerele de supraveghere din cadrul Pasajului, iar ulterior le-a publicat pe pagina sa de Facebook, descriind întreaga situație. Acesta a transmis avertisment către șoferul vinovat, anunțându-l că nu va scăpa depedepsit, urmând să depună plângere penală împotriva sa. Mai mult, acesta va fi ovligat să plătească toate dauenle produse, Primăria Sectorului 4 neacceptând nicio abatere în acest sens.

„În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. Din fericire, n-au fost înregistrate victime, însă șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliția Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate.

Nu vom accepta nicio abatere, nu vom trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiții al comunității Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă”, a transmis primarul Sectorului 4.

Vezi imaginile publicate de Primăria Sectorului 4:

Urmăriți Playtech.ro și pe