Tradiţia regală pe care Kate Middleton a încălcat-o după mai bine de 100 de ani. Ce a făcut Prinţesa de Wales pentru familia sa

de: Bișinicu Andreea
30 03. 2023

Kate Middleton se bucură de statutul uneia dintre cele mai reputate și titrate prințese din lume, aparițiile sale în public fiind atent observate și studiate de către milioane de fani din toate colțurile lumii. Prințesa de Wales ar fi încălcat o tradiție regală veche de peste un secol, de dragul familiei sale.

Regula pe care Kate Middleton ar fi încălcat-o pentru fiica ei

Eleganță, distinsă, modestă și mereu cu zâmbetul pe buze, Kate Middleton a făcut multe sacrificii, de-a lungul anilor, pentru familia sa.

Deși, potrivit experților regali, membrii coroanei ar trebui să-și pună îndatoririle pentru țară mai presus de familie, Prințesa de Wales a încercat, întotdeauna, să-și pună cei trei copii pe primul loc, petrecând cât mai mult timp în compania micuților.

În anul 2016, se pare că soția Prințului Moștenitor William ar fi încălcat o tradiție veche de peste 100 de ani, regulă instaurată de către Prințesa Alexandra în anul 1901.

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de aproape un deceniu, devenind cel mai titrat și urmărit cuplu din lume.

De atunci, ducesa de Cornwall a fost mereu alături de soțul ei, fiind prezentă la toate evenimentele alături de viitorul suveran al Regatului Unit.

Cu toate acestea, oficialii de la Kensington Palace au emis un comunicat oficial, în 2016, conform căreia Kate ar fi fost absentă de la evenimentul dedicat sărbătorii Sfântului Patrick, preferând, la vremea respectivă, să petreacă timp alături de fiica ei, Charlotte.

Citește și Meseria pe care a avut-o Kate Middleton înainte să devină celebră. A povestit tot, fără nicio jenă

Ce porecle au Prințul William și Kate Middleton

În intimitatea căminului lor, Prințul și Prințesa de Wales au o relație amoroasă normală, râd, glumesc, se tachinează, se iubesc, se ceartă și se împacă precum orice alt cuplu din lume.

Mai mult de atât, având un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, fiul cel mare al Regelui Charles al III-lea adoră să-și tachineze partenera de viață, folosind și în prezent porecla pe care regretata Regină Elisabeta i-a găsit-o lui Kate.

Prințul William o alintă pe Kate „prințesa de Dolittle”. Motivul pentru care regretata suverană a ales această poreclă este extrem de simplu, având în vedere că, pe vremea când s-a logodit cu moștenitorul coroanei britanice, Catherine nu avea o carieră și nici avere.

La rândul ei, sora Pippei Middleton nu se lasă mai prejos și i-a găsit și ea un apelativ amuzant soțului ei, numindu-l pe Prințul William „Baldy” (n.r. – Chelie, Cheliuță), având în vedere că moștenitorul coroanei nu posedă o podoabă capilară bogată.

Citește și Ce a putut să facă Prințul William la vizita în Polonia. Toți oamenii au fost șocați să-l vadă așa