23 mart. 2023 | 22:29

Ce a putut să facă Prințul William la vizita în Polonia. Toți oamenii au fost șocați să-l vadă așa

Monden
Ce a putut să facă Prințul William la vizita în Polonia. Toți oamenii au fost șocați să-l vadă așa
Ce a putut să facă Prințul William la vizita în Polonia. I-a surprins pe toți localnicii. Imagini speciale cu fiul Regelui Charles.

Presa străină a vuit despre ce a putut să facă Prințul William la vizita în Polonia, unde s-a deplasat în condiții de securitate maximă. Nimeni nu s-ar fi așteptat să îl vadă astfel pe moștenitorul tronului britanic. Toți oamenii au fost șocați când a intrat în local. Mulți au imortalizat pe loc momentul.

Ce a putut să facă Prințul William la vizita în Polonia

Prințul William s-a deplasat, marți, 22 martie, la Rzeszow, aflat la doar câțiva kilometri de granița cu Ucraina, în condiții de maximă securitate. Ulterior, a mers și la Varșovia, însă vizita sa a fost învăluită de mare secret. Ce s-a întâmplat în capitala Poloniei a uimit pe toată lumea.

Moștenitorul Coroanei britanice i-a luat pe nepregătite pe localnicii din Varșovia, după ce a ales să mănânce la un restaurant LGBTQ+. Imaginile realizate la Butero Bistro, fiindcă acesta este numele localului, îl înfățișează pe Prințul de Wales la o masă cu un grup de angajați ai Palatului Kensington.

„Echipa de la Palatul Kensington a făcut o rezervare la un restaurant local, în apropierea locului unde lucrau. Prințul a decis să se alăture membrilor echipei. I-a întrebat ce fac și, apoi, și-a cerut voie să îi însoțească. A fost o noapte grozavă, din toate punctele de vedere. Toți s-au bucurat foarte mult că li s-a alăturat”, a declarat o sursă, într-o intervenție pentru Daily Mail.

„A apărut un bodyguard… și a intrat Prințul William”

Proprietarul localului Butero Bistro s-a declarat surprins de apariția prințului în restaurantul său. Paweł Zasim, pe numele său, a mărturisit că nu a avut nici cea mai mică idee că fiul Regelui Charles avea să treacă pragul localului. Potrivit acestuia, moștenitorul tronului a comandat un sandviș, al cărui preț ar fi de aproximativ 40 de lei românești, și un rulou împletit cu carne de porc.

„Am avut o masă rezervată pentru 12 persoane, sub numele de Daisy. Trebuia să fie o petrecere de ziua de naștere a lui Daisy. Apoi, a apărut un bodyguard și a spus că, de fapt, nu va fi o petrecere, după care a intrat Prințul William.

Au spus că s-au distrat. Au petrecut trei ore cu ceilalți oaspeți, care erau deja aici. A mâncat sandviș și un rulou împletit cu carne de porc. Și a mâncat tot, așa că… I-a plăcut”, a declarat proprietarul localului, Paweł Zasim.

Un localnic, care mânca la același restaurant, a imortalizat imediat momentul convorbirii Prințului William cu unul dintre chelteri. Fiul Regelui Charles al III-lea plasa, atunci, comanda.

Te-ar putea interesa și: Poreclele pe care le au Kate Middleton și Prințul William. Cum se alintă în intimitate

„Varșovia te poate surprinde. Am luat cina azi cu Prințul”, a notat un localnic în dreptul unor imagini pe care le-a făcut publice pe conturile sale de pe platformele sociale.

Materialele foto cu Prințul William pot fi vizualizate în galeria foto a acestui articol.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro