Trădare la Survivor România 2023. Concurenta care a rupt tăcerea: ‘Paranoică’

de: Bișinicu Andreea
05 04. 2023

Una dintre fostele concurente de la Survivor România 2023 rupe tăcerea privind fosta ei prietenie cu una dintre fostele Războinice. Bruneta s-a simțit trădată de către fosta ei coechipieră din tabăra albastră. Despre cine ar fi vorba. A spus tot acum.

Cine ar fi trădat-o pe Lucianna Vagneti la Survivor 2023

Lucianna Vagneti a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2023 pentru a demonstra că este o adevărată luptătoare.

După ce a fost eliminată din competiție, brazilianca a vorbit despre relația pe care a avut-o cu ceilalți Războinici, precum și faptul că s-ar fi simțit trădată de Andreea Moromete, fosta ei coechipieră.

Deși a avut altercații și cu Alexandra Ciomag, Lucianna susține că a fost mult mai dezamăgită de pierderea legăturii cu Moromete.

„Ca dezamăgire a venit de la Andreea Moromete, pentru că eu am avut încredere în prietenia noastră, crezând că e reciproc, însă s-a dovedit că nu era așa. Ea a cerut validarea prieteniei noastre publicului, zicând că sunt falsă.

Publicul de acasă m-a susținut când am fost nominalizați împreună cu DOC, dar pentru ea, cea care mă nominalizase, nu a mai contat. Nu mi-a placut comportamentul ei schimbător și ușor paranoic.

M-am înțeles bine cu majoritatea, într-adevăr nu am avut o relație strălucitoare cu Ciomag, dar nu pot să spun că am avut o relație urâtă, în afară de câteva momente în care noi am avut un clinci.”, a declarat Lucianna Vagneti, în exclusivitate pentru ciao.ro.

Citește și Concurenţii de la Survivor România 2023 care nu se înţeleg nici după Marea Unificare. Primele imagini cu noua casă: „S-ar mânca unul pe altul”

Câți bani ar fi primit fosta Războinică la Survivor

Conform informațiilor apărute în presă, luptătorii din tribul Războinicilor ar fi remunerați cu 1.500 de euro pentru fiecare săptămână pe care reușesc să o petreacă la Survivor.

Făcând un calcul rapid, Lucianna Vagneti ar obține suma de 16.500 de euro pentru cele 11 săptămâni pe care le-a trăit în cadrul competiției din Republica Dominincană.

„Sunt foarte bucuroasă că am trăit până aici. Survivor nu e doar despre joc, ci si despre strategie și să știi cum să te porti cu niste persoane.

Nu sunt atât de tare precum credeam. Se spune că aici ajungi singur și pleci singur. Eu nu cred că plec singură. Colegii mei mi-au intrat în suflet. M-au invatat sa cresc, si cu bune, și cu rele.”, a mărturisit Lucianna Vagneti la Consiliul Survivor 2023.

Citește și Suma incredibilă primită de Lucianna Vagneti la Survivor 2023. Brazilianca a dat lovitura