Totul despre parastasul de 7 ani al Denisei Răducu. Dezvăluirile tatălui îndurerat: ”Mi-e atât de dor, am lipit pozele ei pe pereți!”. Cine îi poartă acum hainele scumpe? EXCUSIV

de: Simona Ecovoiu
19 04. 2024

Emilian Răducu, tatăl regretatei Denisa Răducu Manelista, se pregătește de parastasul de șapte ani al artistei. În interviul acordat, exclusiv pentru Playtech Știri, bărbatul îndoliat și-a exprimat îngrijorarea că procesul pe care îl are cu fostul impresar al solistei stagnează, de peste cinci ani. Ne-a dezvăluit totul despre parastasul de 7 ani al Denisei Răducu, dar și cum își alină dorul, cine îi poartă acum hainele scumpe, dar și de ce nu vrea să se mute în casa de la țară a Denisei.

Ce se întâmplă cu procesul intentat fostului impresar al Denisei?

Tatăl Denisei Manelista este intrigat că procesul cu fostul impresar al artistei, pentru drepturile bănești din difuzarea pieselor, stagnează de mai bine de cinci ani. Nu înțelege de ce dosarul zace, pe undeva, de ce nu mai primește termen, în instanță:

”Nu am mai făcut nimic cu procesul, domnul avocat cred că a și uitat de noi.

A zis că o să încerce să se ocupe personal, lăsase probabil dosarul pe mâna unor fete mai tinere, care, culmea, tot pe noi ne luau la rost, dacă mai întrebam ceva. Se împlinesc șapte ani de la decesul fetei și tot nimic, cu acest proces. Deși am plătit actele, tot nu se întâmplă nimic.

Măcar să ne spună cineva că nu se poate face nimic și ne oprim, ca să nu mai cheltuim banii degeaba”, spune Emilian Răducu, cu mâhnire, exclusiv pentru Playtech Știri.

Vezi și: Tatăl Denisei Răducu încă se luptă în instanță pentru drepturile ei de autor: ”Sunt niște jocuri!”. Ce se întâmplă la mormântul artistei EXCLUSIV

Totul despre parastasul de 7 ani al Denisei Răducu

Emilian Răducu ne-a mai spus totul despre parastasul de șapte ani al Denisei Răducu, regretatei lui fiice:

”Facem parastas mereu, m-am ocupat personal, am împărțit haine și mâncare, de fiecare dată, toate pomenile le-am ținut, așa cum e tradiția. Mergem des la cimitir, unde cei care au iubit-o aprind și acum lumânări, îi aduc flori și jucării. Mă bucur că nu a fost uitată”.

El ne-a mai dezvăluit și cine poartă acum hainele scumpe ale Denisei, inclusiv cele de spectacole, de scenă:

”Ținutele de scenă nu le poți dărui oricui, nu se pot purta pe stradă, nu sunt un lucru obișnuit, așa că am încercat să le dăm unor fete, ca să le folosească tot pentru scenă.

Iar lucrurile de stradă le poartă sora ei, dar și nepoata mea cea mare, în vârstă de 16 ani. Și eu am acasă câteva obiecte care îmi amintesc de Denisa.

Mi-e atât de dor, am lipit pozele ei pe pereții casei, așa îmi mai alin dorul de fata mea”, ne-a mai menționat Emilian Răducu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Vezi și: Obiectul misterios care a apărut la mormântul Denisei Răducu. Povestea lui te înfioară. Este cutremurător

Cine a moștenit averea de peste 300.000 de euro a Denisei Răducu?

Artista Denisa Răducu a încetat din viață, la vârsta 27 de ani, pe 23 iulie 2017, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer la ficat. După deces, întreaga avere, aproximată la peste 300.000 de euro, adică un apartament de lux și casa din comuna Ştefăneşti, jud. Vâlcea, i-a revenit surorii ei, Adelina:

”În casa din Ștefănești, Adelina a mai investit însă zeci de mii de euro, ca să o finalizeze. Exteriorul casei e terminat, dar și etajul, mai avem de lucru la parter, continuăm.

Eu nu vreau să mă mut acolo, e o casă nouă, vreau să fie un lucru sfânt, în amintirea Denisei. Vor locui sora Denisei și fetele ei, când revin din străinătate, casa e a lor”, ni s-a mai confesat Emilian Răducu, exclusiv pentru Playtech Știri.