Toți cei cu card bancar trebuie să știe asta. Anunțul a fost deja făcut

Toți cei cu card bancar trebuie să știe asta. Anunțul a fost deja făcut
Anunț important pentru cei cu card bancar?

Anunț foarte important pentru cei cu card bancar. Ce a spus Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, despre ultima schimbare?

Anunț pentru cei cu card bancar

Florin Cîțu vine cu un anunț important pentru români. De acum, persoanele înregistrate în Spațiul Privat Virtual pot face plata obligațiilor sale fiscale la buget direct din cadrul bancar, a anunțat sursa citată în spațiul online. La finele lunii mai a.c., erau înregistrați 1.333.840 de contribuabili în SPV, din care 479.864 de persoane juridice și 853.976 de persoane fizice, arată precizările făcute de ministrul de Finanțe. Noutarea majoră este înrolarea în SPV în privința identificării a persoanelor de la distanță, cu ajutorul platformelor video. Nu ma este deloc nevoie deplasarea la ghișeu pentru cei care doresc să-și deschidă un cont în Spațiul Privat Virtual. ”Prioritatea Ministerului Muncii va fi să pună accent pe digitalizare. Îmi doresc foarte mult ca digitalizarea să fie posibilă în aceste servicii”, a declarat Violeta Alexandru recent.

”Ca urmare a interconectării Sistemului Național Electronic de Plată Online – Ghișeul.ro, platformă gestionată de Autoritatea pentru Digitalizarea României, cu Spațiul Privat Virtual (SPV), sistem electronic realizat de Agenția Națională de Administrare Fiscală, din cadrul Ministerul Finanţelor Publice, peste 40 de noi tipuri de contribuții, impozite și amenzi pot fi achitate online pe Ghișeul.ro – sigur, rapid și eficient.Persoanele înregistrate în Spațiul Privat Virtual pot face plata obligațiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar”
Florin Cîțu, ministrul de Finanțe (Sursa: Facebook.com)

Anunț important din partea ministrului de Finanțe pentru cei cu card bancar
Anunț important din partea ministrului de Finanțe pentru cei cu card bancar

„Ne așteptam să avem o evoluție diferită”

„Sub consecințele crizei sanitare ne așteptam să avem o evoluție cumva diferită. Spre surprinderea noastră, în primele 3 luni de zile, evoluția a fost exact aceeași ca și în anii anteriori. Ghișeul.ro înregistrează în primele 3 luni, cam în fiecare an, un plus de aproape 90.000 utilizatori”
George Anghel, directorul executiv al APERO (Asociația de Plăți Electronice din România).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI