Top cele mai frumoase plante pentru apartamentul tău. Asta trebuie să ai în camere

Top cele mai frumoase plante pentru apartamentul tău. Asta trebuie să ai în camere
Top cele mai frumoase plante pentru apartamentul tău. Asta trebuie să ai în camere

Dacă vrei să îți decorezi apartamentul, cu siguranță plantele sunt o alegere minunată. Cu siguranță ai văzut cât de mult schimbă plantele o încăpere și ți-ai dorit să ai parte și la tine de o oază de liniște.

Top cele mai frumoase plante pentru apartamentul tău

Ei bine, există câteva plante pe care trebuie să ai le ai în apartament. Acestea sunt cele mai populare plante de apartament, care sunt și ușor de îngrijit, dar arată și extrem de bine într-o locuință.

Cea mai frumoasă și populară plantă pe care o poți avea în casă este Violeta de Parma. Aceste flori sunt rezistente și iarna, dar suportă bine și căldura. În plus, înfloresc aproape în tot timpul anului și sunt foarte ușor de îngrijit.

Următoarea pe listă este Begonia, o plantă foarte ușor de întreținut, foarte colorată și populară. În plus, această plantă îți colorează locuința și o face foarte primitoare.

Pe locul trei se află Begonia, o plantă care nu are nevoie de prea multă îngrijire sau atenție specială. Deși nu face flori, frunzele sale sunt de o frumusețe rară. Crăciunița, așa cum i se mai spune, are două variante: roșie sau albă.

Asta trebuie să ai în camere

Dacă îi oferi un loc prielnic, ea nu va avea nevoie de prea multă atenție. Următoarele plante sunt ficus și filodendron. Sunt cele mai practice plante de interior, pentru că au frunzele mari și sunt extrem de bune pentru a filtra aerul din casă.

Ele sunt numite plantele întunericului, pentru că poți să le așezi oriunde și vor rezista. Sunt ușor de întreținut și vara pot fi udate chiar și la câteva zile.

Următrul pe listă este sporul casei. O plantă pe care ar trebui neapărat să o ai în casă pentru că se spune că aduce bunăstare și noroc.

Sporul casei înveselește orice loc, casă sau grădină. În plus, poți ține în casă două plante folosite în bucătărie.

O tufă cu mentă în ghiveci. Dacă ai un ghiveci cu mentă în casă, poți folosi frunzulițele la prăjituri și băuturi.

Busuiocul este ideal să îl ții în casă. Pe lângă faptul că este foarte verde și dă bine în casă, este ideal pentru mâncăruri. Pune busuioc în orice mâncare cu roșii, sos de roșii, paste sau chiar sosuri.